Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu. Vrea să rezolve o dorinţă repetată de-a lungul anilor: "Extrem de important"

Gică Popescu s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu. Vrea să rezolve o dorinţă repetată de-a lungul anilor: "Extrem de important"

Sporturi

Comentarii

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, s-a întâlnit premierul Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre finanţarea sportului.

Gică Popescu a dezvăluit ce a discutat cu cu Marcel Ciolacu: "Ne aflăm în faţa unui nou proiect important"

Gică Popescu, cel care ocupă postul de consilier pe probleme de sport în cadrul Guvernului, a găsit prilejul pentru a rezolva una dintre dorinţele repetate dinspre Farul, de-a lungul anilor. 

Preşedintele "marinarilor" a dezbătut cu premierul României despre cum banii pot fi investiţi în sportul românesc, nu doar în fotbal. 

"Finanţarea academiilor şi cluburilor de fotbal, dar şi a sportului, în general, se află în topul priorităţilor mele în calitate de consilier pe probleme de sport în cadrul Guvernului.

Am discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalităţi şi reglementări cu privire la finanţarea sportului, pentru ca mai multe cluburi să poată primi sprijin financiar în viitorul apropiat.

Mă bucur că, după un proiect grandios precum Campionatul European desfăşurat la Bucureşti, ne aflăm în faţa unui nou proiect extrem de important pentru viitorul sportului din România", a transmis conducătorul campioanei României, Gică Popescu

La rândul său, premierul a afirmat că îl susţine total pe Gheorghe Popescu în proiectul său.

”Alături de un mare campion! Îl voi susţine total pe Gheorghe Popescu în proiectul său pentru fotbalul şi sportul românesc”, a scris Ciolacu.

 

Afla mai multe despre: marcel ciolacugica popescugica popescu farul 

viewscnt
Articole similare