Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu şi-a amintit cum a refuzat-o pe Real Madrid: ”Nu ştiam la acea vreme cât de mare este Realul!”

Gică Popescu şi-a amintit cum a refuzat-o pe Real Madrid: ”Nu ştiam la acea vreme cât de mare este Realul!”
Comentarii

Într-un interviu acordat The Athletic, Gică Popescu şi-a amintit că a fost la un pas de a juca la Real Madrid. Fostul internaţional român a refuzat atunci propunerea făcută de preşedintele Realului, Ramon Mendoza.

”Am avut o ofertă pe masă de la Real Madrid, dar nu ştiam la acea vreme ce înseamnă Realul. Eram o ţară comunistă şi nu ştiam că sunt un club atât de mare” a mărturisit Gică Popescu, pentru The Athletic.

Gică Popescu a jucat la FC Barcelona, marea rivală a Realului, între 1995 şi 1997. Înainte de a juca pentru Barcelona, fostul mare internaţional român putea juca la Real Madrid: ”Toshak era antrenor atunci, dar eu am vorbit doar cu preşedintele. A venit să discutăm, dar am comis eroarea de a spune nu” şi-a amintit Popescu.

”Nu regret pentru că am avut până la urmă o carieră frumoasă. Dar poate că puteam juca toată cariera mea la Real Madrid, cine ştie? Dacă acceptam atunci, pasul dinspre România spre Real Madrid era mult prea mare. Când am semnat cu Barcelona eram deja pregătit” a mai declarat Gică Popescu pentru sursa citată.

  • 42 de meciuri a jucat Gică Popescu pentru FC Barcelona
  • 13 goluri a marcat românul pentru gruparea blaugrana
  • Tottenham, PSV Eindhoven, Lecce, Hannover sau Galatasaray sunt alte echipe din străinătate pentru care a jucat Popescu

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare