Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giedrius Arlauskis şi-a anunţat retragerea din fotbal: "De ce să mă mai chinui?"

Giedrius Arlauskis şi-a anunţat retragerea din fotbal: "De ce să mă mai chinui?"

Superliga

Comentarii

Giedrius Arlauskis (36 de ani) a anunţat că se retrage din fotbal, lituanianul a jucat ultima oară pentru Universitatea Craiova, formaţie de care s-a despărţit în februarie 2023.

Septuplul campion al României care a cucerit titlul în România cu trei echipe, CFR Cluj, FCSB şi Unirea Urziceni şi-a anunţat retragerea din fotbal.

Lituanianul şi-a mai adjudecat şi o Cupă a României, în 2015, cu FCSB, două Supercupe, cu CFR Cluj, în 2019 şi 2021 şi o Cupă a Ligii, în 2015, cu FCSB.

Goalkeeper-ul în vârstă de 36 de ani s-a despărţit de ultima sa echipă, Universitatea Craiova, în februarie 2023, după o înfrângere cu Farul, scor 2-1.

În acel meci, portarul lituanian a comis un penalty inexplicabil iar şefii Universităţii Craiova au renunţat la serviciile sale.

Giedrius Arlauskis: "Nu mai am benzină"

"Când m-am despărţit de Craiova, vreau să anunţ în premieră că nu am mai vorbit cu nimeni, am decis că e gata cu fotbalul. M-am retras de atunci. Spun în premieră că m-am retras din fotbal, nu mai am benzină", a declarat Giedrius Arlauskis, la Fanatik.

Vârsta şi problemele de sănătate au contribuit decisiv în luarea acestei decizii, anunţă lituanianul. "Nu mai semnez cu nimeni, am luat decizia când eram la Craiova.

Aveam nişte probleme de sănătate şi acum am rămas la umăr, la picioare, sunt avariat. După 18 ani de carieră de profesionist m-am avariat ca lumea. Eram la Craiova, nu ştiu exact meciul, eram în timpul meciului şi echipa noastră era în atac, stăteam aşa şi mi-a venit în cap, ce mai caut eu aici. Am simţit că nu mai am nicio plăcere." a spus Arlauskis.

Arlauskis s-a gândit la retragere şi după despărţirea de echipa la care a scris istorie, CFR Cluj. Lituanianul a câştigat titlul timp de cinci ani la rând, între 2018 şi 2022.

"Gândul venea deja, voiam să mă retrag după ce am plecat de la CFR, am şi stat o perioadă lungă acasă, mă bătea gândul. Că vreau să stau cu familia, m-a convins Marian Copilu, era atunci la Craiova, să vin să ajut.

Am decis că hai să mai încerc, să vedem dacă mai pot. Când a plecat Marian de la Craiova mi s-a tăiat şi mie, nu mai aveam nicio motivaţie, pe lângă problemele cu sănătatea, aşa că am decis să mă retrag. De ce să mă mai chinui?", a mai spus Arlauskis.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskiscfr clujuniversitatea craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare