Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul lui Florin Răducioiu pentru Cristiano Bergodi înainte de "dubla" decisivă cu Petrolul şi Farul | EXCLUSIV

Sfatul lui Florin Răducioiu pentru Cristiano Bergodi înainte de "dubla" decisivă cu Petrolul şi Farul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi se află într-o situaţie delicată pe banca celor de la Rapid Bucureşti, italianul are un ultimatum, patru puncte în următoarele două partide îl vor ţine, în continuare, pe banca giuleştenilor.

Rapid traversează o perioadă dificilă pe mai multe fronturi, un rezultat de egalitate cu CFR Cluj în Cupa României le-au adus giuleştenilor eliminarea din competiţie, aceeaşi competiţie pe care şi-au propus să o câştige, în acest sezon.

După victoria obţinută pe Arena Naţională, cu FCSB, scor 2-1, Rapid este fără victorie în Superliga. Două înfrângeri şi două rezultate de egalitate au obţinut băieţii lui Cristiano Bergodi în ultimele patru etape, în campionat.

Cea mai usturătoare înfrângere a venit chiar pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari. Galeria giuleştenilor a ironizat echipa după prestaţia modestă, la scorul de 2-0, pentru oaspeţi. Jayson Papeau a marcat un gol superb şi a reaprins speranţele gazdelor, dar nu a fost suficient pentru a scoate ceva din meci.

Astfel, Bergodi a primit un ultimatum, patru puncte din următoarele două etape. Deplasări la Ploieşti şi la Ovidiu îî mai aşteaptă pe rapidişti în 2023.

Florin Răducioiu l-a sfătuit pe Cristiano Bergodi să schimbe ceva în jocul echipei cât de curând, să improvizeze pe poziţiile jucătorilor de bază indisponibili, dacă vrea să-şi păstreze poziţia pe banca celor de la Rapid

"Deplasări foarte dificile, am văzut meciul cu Voluntari, antrenorii n-ar trebui să se "agaţe" de aceste circumstanţe, îmi lipsesc jucătorii cei mai importanţi, am venit cu o echipă pe care nu o făcusem eu, nu mi-am făcut-o după sistemul meu de joc, după felul meu de a juca.

Eşti aici, ai fost adus de o echipă cu pretenţii, este un antrenor cu foarte multă experienţă, dar în ultima perioadă el nu obţine rezultate corespunzătoare aşteptărilor patronului şi la fel suporterilor care sunt extraordinari.

Jocul lor nu mai este foarte bun, nu mai este foarte eficient, da, îţi lipsesc aceşti doi jucători care îţi aduc fantezie, Petrila, era în formă, crea pericol, ceea ce îi lipseşte în momentul de faţă, dar tu trebuie să găseşti soluţii, trebuie să găseşti un mod diferit de a juca, de a câştiga.

Prea multe puncte pierdute, nu-l văd bine pe Bergodi, sper să nu-l schimbe, mie îmi place foarte mult şi vreau să-l văd în continuare, evident, cu un joc diferit." a declarat Florin Răducioiu, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: rapid bucurestirapidcristiano bergodiflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare