Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a confirmat că vinde încă un titular: ”M-a rugat să-l las să plece”. Câţi bani încasează FCSB

Gigi Becali a confirmat că vinde încă un titular: ”M-a rugat să-l las să plece”. Câţi bani încasează FCSB

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a confirmat că-l va lăsa pe Junior Morais să plece la Gaziantep Gazişehir şi va primi 600.000 de euro în schimbul său. Patronul FCSB susţine că Morais a insistat să plece, mai ales că va împlini 33 de ani.

FCSB a rămas în această vară fără fundaşii laterali. Romario Benzar a fost vândut la Lecce, în schimbul a două milioane de euro, în timp ce de pe banda stânga va pleca Junior Morais. Gigi Becali spune că a fost de acord să-l lase să plece la Gaziantep Gazişehir, club care plăteşte 600.000 de euro. Patronul FCSB a precizat că ambii au insistat să plece:

”Da, Morais pleacă. 600.000 de euro e suma de transfer. M-a rugat Morais să-l las să plece, că are 33 de ani. Când mai prinde el transfer afară? Îi dau 350.000 de salariu, plus mai are şi bonusuri. Pai pe Benzar îl dădeam eu vreodată pe banii ăştia? Cel mai bun fundaş dreapta. Rar au fost jucători ca el. Dan Petrescu. Şi Contra, poate”, a declarat Gigi Becali pentru Pro TV.

Dacă plecarea lui Benzar a fost acoperită de transferul lui Claudiu Belu, pe partea stângă Gigi Becali vrea să-l transfere pe Florin Ştefan, internaţional român de tineret legitimat la Sepsi.

 

Afla mai multe despre: gigi becalijunior morais 

viewscnt
Articole similare