Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a fost la un pas să-l transfere la FCSB, dar a refuzat să plătească 1 milion de euro pentru el. INCREDIBIL unde a ajuns!

Gigi Becali a fost la un pas să-l transfere la FCSB, dar a refuzat să plătească 1 milion de euro pentru el. INCREDIBIL unde a ajuns! galerie foto

FCSB

Comentarii

Ivorianul Tiemoko Konate, fosta ţintă a lui Gigi Becali pentru FCSB joacă acum în liga a doua daneză la Vendyssel FF.

După meciul direct cu Sparta Praga din 2016, Gigi Becali a remarcat un jucător de la formaţia cehă: "Mi-a plăcut de Konate. Dacă o scoatem pe Sparta, poate îl transfer. El este un jucător foarte bun. Să vedem dacă trecem de ei. Dacă se califică ei, o să cumpere cehii de la noi. Noi mai avem nevoie de doi jucători de atac şi de un fundaş dreapta. Nu avem valoare în atac" spunea Becali la acea vreme.

FCSB l-a ratat pe Konate. Unde a ajuns să joace fotbalistul dorit de Gigi Becali

FCSB a trecut de Sparta Praga, iar negocierile cu Konate au demarat imediat. Gigi Becali s-a arătat deranjat însă de suma de 1 milion de euro pe care o solicitau cehii pentru fotbalistul lor, iar transferul lui Tiemoko la FCSB a picat.

La auzul veştii că Sparta nu-l lasă la Steaua, mijlocaşul a reacţionat foarte dur şi nu s-a mai prezentat la antrenamentele cehilor.

 

Konate a fost în cele din urmă cedat la Mlada Boleslav, iar din 2019 acest an s-a transferat în liga a doua daneză, la modesta formaţie Vendsyssel FF, formaţie care se află la 13 puncte de Vejle, liderul diviziei secunde din Danemarca, formaţie pregătită de Constantin Gâlcă.  Interesant este că formaţia daneză a fost reînfiinţată in urmă cu 6 ani, iar pe terenul său evoluează şi formaţia de fotbal feminin, Fortuna Hjorring, echipă care adună mai mulţi spectatori la meciurile de acasă decât Vendsyssel.

Afla mai multe despre: gigi becalikonate 

viewscnt
Articole similare