Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a încercat să-l transfere pe Andrei Vlad imediat după meciul cu FC Argeş. Unde a vrut să-l vândă: ”Mi-e milă de el, dar nu mai apără”

Gigi Becali a încercat să-l transfere pe Andrei Vlad imediat după meciul cu FC Argeş. Unde a vrut să-l vândă: ”Mi-e milă de el, dar nu mai apără”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că a încercat să-l transfere joi seară pe Andrei Vlad la o altă echipă din Liga 1, după ce portarul în vârstă de 22 de ani a greşit din nou.

Andrei Vlad a fost titular în FC Argeş - FCSB 1-0 şi unicul gol al partidei a fost înscris după o greşeală foarte mare făcută de Andrei Vlad.

Portarul în vârstă de 22 de ani a încercat să paseze la coechipier, însă i-a dat mingea unui adversar. Gigi Becali s-a enervat din nou şi a încercat să-l transfere pe Andrei Vlad la o altă echipă din Liga 1.

Gigi Becali a încercat să scape de Andrei Vlad imediat după meciul cu FC Argeş. Unde a vrut să-l transfere

Andrei Vlad s-a transferat la FCSB în vara lui 2017, după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova. De atunci, tânărul portar a avut momente foarte bune, dar şi meciuri în care a gafat inexplicabil.

Vlad a greşit şi în partida cu FC Argeş, pierdută de FCSB cu 1-0. Gigi Becali s-a enervat din nou şi a anunţat că portarul în vârstă de 22 de ani nu va mai apăra.

Patronul FCSB susţine că a încercat să scape de Andrei Vlad imediat după meciul cu FC Argeş, dar Mihai Rotaru n-a mai fost interesat să-l transfere la Universitatea Craiova.

”Îmi pare rău, mi-e milă de el, dar n-am ce să fac, ne-a distrus. Eu aseară l-am sunat pe Rotaru, dar nu-l mai vrea. Din Europa ne-a scos, în campionat a gafat, aseară a greşit şi putem pierde campionatul. Bă, dar nu se poate aşa ceva.

Nu că am ceva cu el, dar el nu mai apără. Nu avem ce face. Nu ştiu cât are contract, nu ştiu ce n-are, dar nu mai apără el. Nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Andrei Vlad a fost şi în vară aproape de o revenire la Universitatea Craiova, însă numai pentru câteva zile. Mihai Rotaru a încercat să-l cumpere cu 200.000 de euro de la FCSB şi apoi să-l revândă cu 1,5 milioane de euro către un club din fotbalul arab.

Gigi Becali a auzit de afacerea pe care Mihai Rotaru o punea la cale şi a blocat până la urmă revenirea lui Andrei Vlad la Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare