Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omrani, "nu" pentru CFR şi FCSB. E aşteptat să semneze în străinătate şi poate prinde naţionala! Cu ce club s-a înţeles

Omrani, "nu" pentru CFR şi FCSB. E aşteptat să semneze în străinătate şi poate prinde naţionala! Cu ce club s-a înţeles

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (28 de ani) e aproape să părăsească România, în ciuda ofertelor pe care le are de la CFR Cluj şi FCSB. Atacantul e în ultimele luni de contract cu CFR Cluj şi e aşteptat să semneze în Coreea, la Alsan Hyundai, anunţă presa din străinătate.

Omrani, "nu" pentru CFR şi FCSB. E aşteptat să semneze în străinătate şi poate prinde naţionala! Cu ce club s-a înţeles

Billel Omrani termină contractul cu CFR Cluj în iunie 2022 şi are pe masă oferte clare din Gruia şi de la FCSB. Fotbalistul are pretenţii salariale foarte mari pentru Liga 1, dar nu duce lipsă de oferte şi din străinătate. Presa algeriană scrie că Omrani e aşteptat să semneze.

Una dintre ofertele din străinătate aflate pe masa lui Billel Omrani este de la Ulsan Hyundai, unul dintre cele mai mari cluburi din Asia. "Omrani e la un pas să semneze!", notează site-ul fennecfootball.com, care mai scrie că mutarea în Coreea i-ar putea deschide lui Omrani porţile către naţionala Algeriei.

Billel Omrani s-a format la Olympique Lyon, în Franţa, iar din 2016 joacă la CFR Cluj. FCSB, Konyaspor, Al Faisaly şi Ulsan Hyundai sunt echipele care i-au făcut oferte de transfer lui Billel Omrani, fotbalist aflat în ultimele luni ale înţelegerii sale din Gruia.

Billel Omrani a marcat de şapte ori şi a livrat cinci pase de gol în 33 de meciuri jucate cu CFR Cluj în toate competiţiile acestui sezon.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Billel Omrani, salariu mai mare ca Florin Tănase, dacă acceptă transferul la FCSB

În urmă cu câteva săptămâni, chestionat pe tema transferului lui Billel Omrani la FCSB, Mihai Stoica a spus că nu ar fi deloc o problema ca Billel Omrani să aibă salariul mai mare decât Florin Tănase, căpitanul roş-albaştrilor. Tănase încasează 30.000 de euro lunar, Omrani a solicitat 45.000 de euro pe lună ca să semneze.

"I-ar sta bine în roşu-albastru. Chiar cred că i-ar sta. Ştiu că venea prin Bucureşti, îi place aici. De ce să nu aibă salariu mai mare decât Tănase? Tănase a costat 2 milioane, Omrani vine gratis", spunea Mihai Stoica, la vremea respectivă.

Afla mai multe despre: cfr clujbillel omraniulsan hyundaitransfer 

viewscnt
Articole similare