Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I-am făcut o ofertă!” Gigi Becali sparge toate recordurile pentru un transfer istoric la FCSB. Sumele sunt fabuloase pentru Liga 1

”I-am făcut o ofertă!” Gigi Becali sparge toate recordurile pentru un transfer istoric la FCSB. Sumele sunt fabuloase pentru Liga 1

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este pe cale să dea peste cap bugetul de salarii de la FCSB pentru un transfer pe care vrea să-l facă de câţiva ani.

Patronul FCSB este recunoscut şi pentru faptul că este dispus să cheltuie sume considerabile atunci când îşi stabileşte o ţintă.

Gigi Becali este pe care să doboare toate recordurile de salarii de la FCSB pentru un transfer la care a visat în ultimii doi ani.

Cine este jucătorul pentru care Gigi Becali vrea să spargă toate recordurile

FCSB este una dintre echipele care oferă salarii foarte mari pentru nivelul Ligii 1. Totuşi, niciun jucător n-a câştigat până acum mai mult de 30.000 de euro pe lună.

Însă Gigi Becali vrea să doboare acest record. Patronul FCSB a pus ochii pe un jucător căruia este dispus să-i ofere cel mai mare salariu din istoria clubului. Plus o sumă considerabilă la semnătură.

Este vorba despre Billel Omrani, care în vară va rămâne liber de contract. Însă FCSB şi CFR Cluj duc o luptă aprigă pentru semnătura atacantului de 28 de ani.

”Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă, aşteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer”, a dezvăluit Gigi Becali pentru AS.ro.

Billel Omrani are însă pretenţii foarte mari pentru nivelul Ligii 1. Atacantul francez i-a transmis lui Gigi Becali că îşi doreşte un salariu lunar de 45.000 de euro, plus încă 400.000 de euro la semnătură.

Însă condiţiile puse de Omrani nu l-au speriat pe Gigi Becali, care este convins că are şanse să-l transfere: ”E ceva negociabil, care se poate realiza. Eu, dacă îl iau, îl vând peste un an”, a mai spus patronul FCSB.

Gigi Becali l-a dorit şi în trecut pe Billel Omrani, tot într-o perioadă în care atacantul urma să-şi termine contractul cu CFR Cluj, însă patronul FCSB n-a avut atunci prea mult succes.

În acest moment, cel mai mare salariu pe care îl plăteşte FCSB este cel al lui Florin Tănase, care câştigă 30.000 de euro pe lună.

Transferul lui Billel Omrani la FCSB ar stabili însă un nou record în istoria clubului.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare