Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a primit vestea la care nu se aştepta. Superjucătorul care e tot mai aproape de a juca pentru FCSB: "E cea mai mare speranţă"

Gigi Becali a primit vestea la care nu se aştepta. Superjucătorul care e tot mai aproape de a juca pentru FCSB: "E cea mai mare speranţă"galerie foto

FCSB

Comentarii

Academia înfiinţată de Gigi Becali la Berceni începe deja să dea roade. Astăzi, unul dintre produsele roş-albaştrilor poate debuta în Liga I.

La finalul săptămânii trecute, echipa sub 17 ani a celor de la FCSB a obţinut o victorie extrem de importantă, în Liga Elitelor, în faţa rivalilor de la Rapid Bucureşti. Roş-albaştrii s-au impus cu 5-3, iar cel mai bun jucător a fost Adrian Niţă, care a reuşit o "dublă" şi a oferit alte două pase de gol pentru colegii săi.

Imediat după meci, chiar în ziua în care a împlinit 16 ani, Adrian Niţă a aflat că va face parte din lotul echipei lui Mihai Teja pentru meciul din această seară cu FC Viitorul, în prima etapă a play-off-ului.

”Pe Niţă îl văd că pe cea mai mare speranţă a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic şi decât Ianis Stoica. Niţă va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă.

Aşa cum am spus de Man, când nu-l ştia nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, aşa zic şi acum. O să auziţi de el” , declara Mihai Stoica înaintea plecării în Marbella, unde Niţă s-a pregătit alături de echipa mare a clubului.

Cum ar putea arăta FCSB în această seară:

FCSB (4-4-2): 34. Bălgrădean – 20. R. Benzar, 4. Bălaşa, 17. I. Cristea, 77. Al. Stan – 28. M. Roman, 6. D. Nedelcu, 8. L. Filip, 10. Fl. Tănase – 21. Hora, 9. Gnohere
REZERVE: 99. A. Vlad, 7. Fl. Coman, 11. Moruţan, 24. Rusescu, 27. Stoian, 70. Fl. Matei, 89. Ad. Niţă
ABSENŢI: J. Morais, Pintilii, Planici, Momcilovici, Ov. Popescu (accidentaţi), Teixeira, Man (suspendaţi)

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare