Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, avertizat de Ioan Andone! Îşi poate distruge o vedetă de la FCSB: "L-ai scos şi îl pierzi". Fotbalistul a fost criticat

Gigi Becali, avertizat de Ioan Andone! Îşi poate distruge o vedetă de la FCSB: "L-ai scos şi îl pierzi". Fotbalistul a fost criticat

FCSB

Comentarii

Ioan Andone şi Basarab Panduru au comentat gafele comise de Andrei Vlad şi Mihai Aioani, în ultima etapă din Liga 1.

Ioan Andone, mesaj pentru Gigi Becali după gafa lui Andrei Vlad

A fost etapa gafelor de portar în Liga 1. Luni, Andrei Vlad a fost păcălit de o minge în minutul 90+3, iar CFR Cluj a egalat-i pe FCSB. Marţi, Mihai Aioani a degajat greşit, iar Valente a stabilit scorul final în Chindia - Gaz Metan, scor 1-1. 

Ioan Andone i-a atras atenţia lui Gigi Becali că-l poate demoraliza pe Andrei Vlad, dacă-l scoate din poartă. Finanţatorul FCSB a avut deja o reacţie dură la adresa tânărului jucător. 

"Ce să-i zici? E portar de echipă naţională de tineret (n.r. - Mihai Aioani). Eu cred că a ridicat privirea şi... Cum poţi să dai semi-luftul ăsta? Ce să mai zici ca antrenor? 

Dacă Vlad gafa în primul minut, înţelegeam. Mă, dar o faci în minutul 90, când ştii că e nisip acolo? Ai avut picioarele în nisip tot meciul. A fost şansa vieţii lui că Gigi Becali l-a băgat acolo peste toţi. 

Acum depinde de cum sunt ei (n.r. - Andrei Vlad şi Mihai Aioani), de ce caracter au. Dacă îi scoţi din poartă, îi pierzi, poate nu sunt puternici. Sau îi scoţi din poartă, la Vlad, fază uşoară, la Aioani, minge de copii. La Vlad e altceva, pentru că nu e prima dată la Vlad", a declarat Ioan Andone la Sport Report. 

În schimb, Basarab Panduru consideră că cei doi portari au postul asigurat, în ciuda gafelor: "Eu cred că nu e nicio problemă pentru niciunul. Vlad nu are probleme, indiferent ce face, ştie că e titular. Nu e uşor să-l vinzi pe Vlad. Ai luat pe Pantilimon 2 milioane de euro acum ceva ani".  

Ce reacţie a avut Aioani după gafa comisă în Chindia Târgovişte - Gaz Metan 1-1

"În minutul 50 am resimţit o durere la picior. Sper să fiu bine, voi vedea ce am mâine. E ceva neaşteptat şi pentru mine. În tot campionatul nu am avut vreo greşeală, Experienţa şi-a pus amprenta asupra fazei. Şi cei mai mari portari greşesc. S-a întâmplat în seara asta. Eu nu am fost 100% şi cred că şi de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. 

Am jucat la Giurgiu, Buftea, Buzău, contează şi acest aspect pentru echipă. Dacă jucam la Târgovişte, alta era atmosfera şi la echipă. E greu şi pentru noi", a spus Mihai Aioani.  

 

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...