Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, avertizat înainte de a îl transfera pe Ongenda: ”Aici îţi dă de gândit. A avut oportunitatea de a reveni în fotbalul mare, dar...”

Gigi Becali, avertizat înainte de a îl transfera pe Ongenda: ”Aici îţi dă de gândit. A avut oportunitatea de a reveni în fotbalul mare, dar...”

FCSB

Comentarii

Hervin Ongenda ar fi pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, însă Cornel Şfaiţer, fost preşedinte la Botoşani, îi atrage atenţia latifundiarului despre o posibilă mutare pentru acesta.

Deşi i-a adus pe Dumiter, Cordea, Burlacu, Mamut şi Ondrasek în actuala perioadă de mercato, FCSB-ul mai caută întăriri în atac. Vârful ceh deja a plecat, iar Ongenda ar fi dorit de Becali în locul său, deşi cei doi jucători au două profiluri complet diferite.

Ongenda nu este vârf recunoscut şi cel mai probabil ar juca în bandă, sau în spatele atacantului, poziţii în care ”roş-albaştrii” au deja destule opţiuni. Însă, fotbalistul crescut de PSG a impresionat în noua stagiune, iar Becali ar fi decis să îl aducă la Bucureşti.

După ce i-a mai luat pe Moruţan, Haruţ, Oaidă, Miron sau Roman de la Botoşani, relaţiile între cele două cluburi sunt foarte bune, însă un fost preşedinte al formaţiei moldovene îl avertizează pe Becali înaintea transfeului lui Ongenda.

Cornel Şfaiţer, care îl cunoaşte pe francez din perioada petrecută la Botoşani, recunoaşte că jucătorul crescut de PSG are calităţi, însă atrage atenţia asupra unui anumit aspect. Ca un fotbalist valoros, acesta a avut şansa de a face pasul spre un campionat mai important, însă a ales să rămână în România.

Gigi Becali, avertizat înainte de a îl transfera Ongenda

”E un jucător important, un jucător care a fost la un club mare. Nu a fost constant, acum anul acesta a început mai bine, dar e un jucător cu calităţi. Nu a reuşit în Italia, aici îţi dă ceva de gândit. Aici îţi dă mult de gândit, a avut o oportunitate de a reveni in fotbalul mare, dar nu stiu ce să...

Nu ştiu, la un nivel unde se doreşte mai mult joci sub presiune, atât în campioantul intern, cât şi în Europa. Becali cu staff-ul, toţi discută şi ştiu ce au de făcut. Dacă va primi o sumă bună...”, a declarat Cornel Şfaiţer, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicornel şfaiţerhervin ongendaongenda fcsb 

viewscnt
Articole similare