Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost oficial de la FC Botoşani prezice un viitor promiţător pentru Olimpiu Moruţan: ”Are calităţi deosebite. Va fi la un club mare”

Un fost oficial de la FC Botoşani prezice un viitor promiţător pentru Olimpiu Moruţan: ”Are calităţi deosebite. Va fi la un club mare”

FCSB

Comentarii

Cornel Şfaiţer, fost preşedinte la Botoşani, a discutat despre transferul lui Moruţan la Galatasqaray, jucător cu care a colaborat cât a fost în Moldova.

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galata este ca şi făcut, iar Gigi Becali renunţa la mulţi dintre banii pe care îi dorea. Dacă acum câteva luni latifundiarul dorea 15 milioane pentru perla sa, preţul ”tricolorului” a to scăzut odată cu prestaţiile sale slabe, la 10 milioane, apoi la trei.

Însă, Becali s-a făcut totuşi cu 5,7 milioane de euro pentru mijlocaş, iar afacerea bagă bani atât în buzunarul FCSB-ului, cât şi al Botoşaniului, întrucât Valeriu Iftime păstrase câteva procente dintr-un viitor transfer.

Fost oficial al clubului moldovean, Cornel Şfaiţer a discutat despre plecarea lui Moruţan în Turcia. Actualul preşedinte al lui Sepsi lucrase cu internaţionalul român la Botoşani şi are încredere maximă în calităţile sale, prezicându-i un viitor frumos în anii ce vor urma.

Un fost oficial de la FC Botoşani prezice un viitor promiţător pentru Olimpiu Moruţan

”Dacă va munci, e clar, cum l-am văzut pe Olimpiu, cum arată fizic, cum aleargă, are calităţi deosebite. Îi văd un viitor frumos, la un club mare, cu un antrenor cu experienţă şi căruia îi plac jucătorii tehnici. Echipa naţională are nevoie de asemenea jucători, care să joace la nivel bun, la echipe puternice din Europa.

Da, a fost negocierea aceea. La prima negociere, eu am fost. A rămas şi cu procente. Un milion fără TVA la primul transfer, încă 20% a fost la viitorul transfer. S-au mai cumpărat 11 procente, încă 400 de mii. Deci 1,4 milioane a încasat Botoşaniul.

Acum au mai rămas nouă procente, s-au cumpărat 11 din 20. Nouă procente din care vor beneficia cei de la Botoşani din transferul lui Olimpiu Moruţan”, a declarat Şfaiţer, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: fcsbolimpiu moruţanmoruţan galatafc botoşani 

viewscnt
Articole similare