Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali continuă războiul cu Planic şi nu mai e cale de întoarcere: "A făcut un lucru de mare mizerie"

Gigi Becali continuă războiul cu Planic şi nu mai e cale de întoarcere: "A făcut un lucru de mare mizerie"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi continuă conflictul cu Bogdan Planic, după ce fundaşul sârb a rupt contractul cu gruparea "roş-albastră".

Finanţatorul "roş-albaştrilor" a recunoscut, în cadrul unei conferinţe de presă, că persoanele din anturajul sârbului au încercat să stingă conflictul dintre cele două părţi, însă Becali a declarat că nu mai este cale de întoarcere: "A venit cineva că dacă să terminăm conflictul cu 250 de mii de euro. Asta i-am propus atunci, îţi dăm 250 de mii de euro, să joci până la final. Dar, după ce a făcut ce a făcut, nu mai accept niciun fel de înţelegere", a declarat Becali. 

Latifundiarul din Piperia a spus încă o dată cum poate semna Planic cu o altă echipă: "Să plătească 10 milioane cine îl ia, că aşa are clauză".

Bogdan Planic, 28 de ani, a decis în luna iunie să rezilieze unilateral contractul cu FCSB şi nu a mai venit la antrenamentele echipei. În cele din urmă, "războiul" se va decide la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dacă cele două părţi nu vor ajunge la o înţelegere. 

  • 1,8 milioane de euro este cota lui Bogdan Planic, potrivit transfermarkt.com
  • 92 de meciuri a jucat sârbul pentru FCSB, pentru care a marcat un gol

Răspunsul pe care l-a primit Bogdan Planic de la FIFA

Este cunoscut faptul că FIFA le acordă o carte verde provizorie jucătorilor care au rupt unilateral contractul şi care se află în conflict cu echipele de care au aparţinut. Forul internaţional vrea astfel să nu restricţioneze dreptul la muncă al unui jucător. Cu ajutorul acestui certificat, fotbalistul în cauză se poate transfera liber de contract la orice echipă, cu excepţia celor din campionatul din care a plecat.

FIFA n-a făcut excepţie nici în cazul lui Bogdan Planic, cel care şi-a reziliat unilateral contractul cu FCSB. Potrivit presei din Serbia, forul condus de Gianni Infantino a răspuns pozitiv la cererea pe care Bogdan Planic a făcut-o pentru cartea verde provizorie.

Unde se poate transfera Planic după răspunsul pe care l-a primit de la FIFA

În vârstă de 28 de ani, Bogdan Planic se bucură de o cotă foarte bună pentru campionatul României. Recent, jurnaliştii sârbi au scris că fostul fundaş al FCSB-ului are oferte de transfer de la Antalyaspor şi PAOK Salonic. De asemenea, şi CFR Cluj ar vrea să-l legitimeze, dar, până când se va lămuri conflictul cu FCSB, Planic nu are voie să evolueze pentru o altă echipă din România. Oficialii campioanei României vor astfel să nu-şi asume niciun risc.

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare