Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, despre jucătorul FCSB-ului care refuză să se antreneze de trei zile: "E treaba lui"

Gigi Becali, despre jucătorul FCSB-ului care refuză să se antreneze de trei zile: "E treaba lui"

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica (21 de ani), fotbalistul celor de la FCSB împrumutat de bucureşteni la U Cluj în acest sezon dă semne că ar vrea să părăsească formaţia din Cluj-Napoca.

Fotbalistul crescut de FCSB a ajuns la U Cluj în luna ianuarie a anului trecut. Stoica s-a adaptat bine la noul său club. În acest sezon, Ianis Stoica a înscris nouă goluri în 23 de partide în toate competiţiile şi a oferit două pase decisive.

Problema la Ianis Stoica a fost dezvăluită chiar de antrenorul "şepcilor roşii", Ioan Ovidiu Sabău. Atacantul de 21 de ani nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei, lucru care îl nelinişteşte teribil pe Sabău.

Stoica a primit o ofertă din străinătate, de la Hapoel Beer Sheva, echipă la care joacă un alt tânăr jucător român, Antonio Sefer.

"El este sub contract, normal era la dispoziţia mea. Am aflat că de 3 zile nu s-a mai prezentat la antrenament din diferite motive. Sigur, că-l doare ceva, că nu-l doare. Probleme d-astea... Aşa sunt învăţaţi. Nu cred că a procedat corect, el trebuia să se antreneze. Dar asta e o chestiune a clubului, celor care conduc acest club.

Eu sunt antrenor, antrenez ce am la dispoziţie. Să vedem ce se va întâmpla. Oricum, de 3 zile nu s-a prezentat. Ce să fac cu unul care nu vrea?", a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferinţa de presă.

Gigi Becali: "Nu sunt paznicul lui Ianis Stoica"

Gigi Becali a intervenit şi a vorbit despre jucătorul care aparţine de clubul la care latifundiarul din Pipera este patron.

"Tată, eu nu sunt paznicul lui Ianis Stoica şi nu ştiu eu ce a făcut el pe la antrenamentele lui U Cluj. Că s-a dus, că nu s-a dus, e treaba lor. Eu le-am zis clar că dacă am o ofertă pentru Ianis, atunci le dau şi lor 10 la sută. Vreau să fie mulţumită toată lumea." a spus Gigi Becali, la Prosport.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliianis stoicau clujioan ovidiu sabaunelutu sabau 

viewscnt
Articole similare