Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali face cel mai spectaculos transfer al verii la FCSB: "Vine!" Anunţ de ultim moment: fotbalistul şi-a dat acordul şi va semna

Gigi Becali face cel mai spectaculos transfer al verii la FCSB: "Vine!" Anunţ de ultim moment: fotbalistul şi-a dat acordul şi va semna

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) face un nou transfer la FCSB. În plină pandemie de Coronavirus, Florin Niţă (32 de ani) va reveni, vară, la FCSB, de unde a plecat la începutul anului 2018 la Sparta Praga. Patronul FCB a anunţat că va întări echipa prin aducerea lui Florin Niţă, portar care îl va înlocui pe Cristi Bălgrădean (31 de ani), care a semnat cu CFR Cluj.

Florin Niţă se transferă la FCSB

FCSB a obţinut un profit de două milioane de euro prin vânzarea lui Florin Niţă la Sparta Praga, la începutul lui 2018. După o perioadă în care a apărat constant, goalkeeperul care a debutat şi în naţionala României a fost tras pe linie moartă, dar acum Gigi Becali e gata să-l transfere la FCSB pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Cristi Bălgrădean (31 de ani), care a semnat cu CFR Cluj.

Pe lângă Florin Niţă, Gigi Becali a anunţat şi alte mutări. FCSB va promova jucători de la echipa secundă. "Vine Niţă, apoi vor veni şi jucători de la echipa a doua", a anunţat Becali, joi dimineaţă, într-o intervenţie la Pro X.

Florin Nita a mai evoluat in tricoul lui FCSB timp de patru sezoane si jumatate, in perioada 2013-2018.

Gigi Becali, convins că Florin Niţă revine doar la FCSB: "Aşa a spus băiatul"

Într-o intervenţie de la începutul lunii martie, finanţatorul FCSB a susţinut că şi CFR Cluj a purtat negocieri cu Florin Niţă pentru a reveni în România, dar portarul naţionalei le-a dat răspunsul: în România revine doar la FCSB.

De altfel, FCSB are de rezolvat o problemă la nivelul porţii. Andrei Vlad a devenit numărul unu, după plecarea lui Cristian Bălgrădean, dar tânărul portar a clacat în cele mai importante momente, de-a lungul ultimelor sezoane.

Florin Niţă mai are contract până în vara lui 2021 cu Sparta Praga, însă a avut în acest sezon doar opt apariţii şi postura de rezervă nu-i convine.

Pentru FCSB, Niţă a evoluat în 117 meciuri în cele 5 sezoane petrecute la formaţia la care a crescut. El a fost adus de la Chiajna de către Laurenţiu Reghecampf. În tricoul FCSB, Niţă a cucerit de două ori titlul de campion al României, Cupa României, două Cupe ale Ligii şi Supercupa României. În 2016-2017, Florin Niţă a fost declarat cel mai bun portar al Ligii 1.

Afla mai multe despre: florin nitafcsbtransfergigi becali 

viewscnt
Articole similare