Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali forţează un transfer la FCSB! Totul depinde de Edi Iordănescu: ”Îl iau din vara asta” Ce jucător ar putea aduce steliştii

Gigi Becali forţează un transfer la FCSB! Totul depinde de Edi Iordănescu: ”Îl iau din vara asta” Ce jucător ar putea aduce steliştii

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a fost ieri la reşedinţa patronului Gigi Becali din Pipera pentru a discuta despre posibila venire la FCSB. Omul de afaceri a dezvăluit în această dimineaţă discuţiile pe care le-a purtat cu Iordănescu jr.

Cei doi au vorbit inclusiv despre transferuri, iar Becali e dispus să mai bage mâna în buzunar pentru a-i face poftele antrenorului de 40 de ani, care încă e sub contract cu Gaz Metan Mediaş.
 
"Nu am vorbit mult cu Edi despre jucători, dar dacă ne vom înţelege o vom face! Am discutat puţin pe tema Olaru şi i-am spus că dacă vrea îl aduc de-acum, din vară. Nu mai stăm până în iarnă după el. Le mai dau alora 20-30 de mii de euro şi-l aduc de-acum. O să vorbim de lot astăzi sau mâine. Dacă o să fie cazul.
 
Şi-o luăm pe posturi. Fundaş dreapta. Unu, doi jucători. Fundaşi centrali. Unu, doi, trei, patru. Mai departe. Fundaş stânga. Unu, doi. Mijlocaş central. Unu, doi, trei, patru. Atacanţi. Unu, doi, trei, patru, cinci, şase, şapte, opt, nouă, zece! Ha, ha, ha! Edi mi-a zis momentan că nu mai vrea jucători dacă o să vină! Dar i-am zis că o să-i fac toate poftele şi îi aduc tot ce vrea el din România", a declarat Becali în această dimineaţă.
 

Afla mai multe despre: becaliolaruedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare