Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali impresionat de Creţu: ”Asta mi-a zis când l-am sunat!” A anunţat că a făcut o ofertă pentru un fundaş din Liga 1 VIDEO

Gigi Becali impresionat de Creţu: ”Asta mi-a zis când l-am sunat!” A anunţat că a făcut o ofertă pentru un fundaş din Liga 1 VIDEO

FCSB

Comentarii

Alexandru Creţu este noul jucător al FCSB-ului. El a fost prezentat oficial la palatul lui Gigi Becali.

Fostul fotbalist al lui Maribor a semnat cu FCSB şi a fost prezentat oficial de Gigi Becali: ”L-am vrut şi acum 6-7 ani. Nu s-a putut, dar uite că a venit acum!” a început Gigi Becali, prezentarea internaţionalului român, care în Liga 1 a mai jucat la Poli Iaşi.

Becali s-a declarat impresionat de fostul campion al Sloveniei: ”Am vorbit cu el şi cred că o să fie bine. Îmi place comportamentul lui, nu a avut nicio emoţie când a vorbit cu mine. Mi-a zis că în trei ani vrea trei titluri de campion.”

Patronul roş-albaştrilor a explicat motivele pentru care l-a dorit pe Alexandru Creţu la FCSB şi a anunţat că l-a contactat şi pe Alin Şeroni de la FC Botoşani: ”Eu v-am spus că vreau doi fundaşi centrali. El este unul, iar azi l-am contactat pe Şeroni. Dacă îl lasă liber îl aduc. Becali vrea un lucru: nu mai vreau să dea nimeni gol cu capul la mine. Noi luăm gol din faze fixe. Nu avem fundaşi centrali în România, se plângea şi Dică. Nu mai există fundaşi ca Gică Popescu, Belodedici, dar măcar să dea cu capul în minge. Nu am nevoie să fie Sergio Ramos, dar măcar să dea cu capul în minge. Creţu nu ştie, dar de ce m-a încântat el pe mine. Rar mi s-a întâmplat, dar el mi-a zis din start: Hristos a înviat! Şi azi când l-am sunat, a făcut la fel. Cu tărie şi cu bărbăţie şi cu atitudine. El a avut-o, bravo lui. L-am ratat pe Burcă, pentru că nu au vrut alţii să-l aduc” a mai spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: alexandru creţugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare