Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ironii la adresa celor de la CSA Steaua: ”Au zis că vin toate gloriile, 'dau şi eu, dau şi eu'. Văd că nu mai dă nimeni”

Gigi Becali, ironii la adresa celor de la CSA Steaua: ”Au zis că vin toate gloriile, 'dau şi eu, dau şi eu'. Văd că nu mai dă nimeni”

Steaua

Comentarii

După ani întregi de ”război”, Gigi Becali şi conducătorii Stelei încă nu au îngropat securea.

Gigi Becali se află într-o dispută cu Armata de ani buni, după ce a cumpărat clubul numit pe atunci Steaua.

Întrucât tranzacţia nu a fost tocmai ”în regulă”, cei de la CSA au intentat un proces împotriva lui Becali, pe care l-au câştigat, redobândind numele, stemele şi palmaresul echipei.

Latifundiarul a fost nevoit să schimbe numele clubului în FCSB, iar singurele trofee rămase, legal, în palmaresul echipei au fost cele din 2003, după venirea lui Becali.

Ocazional, cei de la CSA şi patronul FCSB-ului se mai contrează, iar conducătorul vicecampioanei României i-a ironizat iarăşi pe şefii divizionarei secunde.

Becali i-a luat peste picior pe Florin Talpan şi Vasile Dîncu, cărora le-a transmis că nu este atât de uşor să conduci un club de fotbal.

Gigi Becali, ironii la adresa celor de la CSA Steaua

Vorbim despre ce se întâmplă cu viitorul nostru în fotbal. Să vorbească Talpan şi Dâncu, să facă Dâncu încă o echipă, să dea bani de la armată încă 25 de milioane pe an şi să facă ei fotbal, că de Becali nu le-a convenit, au vrut procese, alea, alea.

Să facă Talpan, că el nu e schimbat din funcţie. Au vrut să mă distrugă. Faceţi voi fotbal! Aşa am auzit şi când s-a făcut CSA Armata Steaua. Că vin toate gloriile, <<dau şi eu, dau şi eu>>. Văd că nu mai dă nimeni.

Tată, fotbalul e greu de făcut. Toţi s-au nenorocit, faliment, fără bani. Singurul care a rămas în fotbal e Becali. Şi Hagi!”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

La momentul actual, FCSB ocupă poziţia secundă în Liga 1, la 10 puncte în urma liderului CFR, cu nouă etape din sezonul regular rămase.

De cealaltă parte, CSA Steaua ocupă locul al şaselea în Liga 2, la două puncte în faţa Csikszeredei, cu doar trei runde rămase până la începerea play-off-ului şi play-out-ului.



Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare