Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a nimicit pe Cristi Balaj: ”Aşa era şi ca arbitru. Era cu CFR Cluj până în dinţi, oase şi măduvă. E de tralala”

Gigi Becali l-a nimicit pe Cristi Balaj: ”Aşa era şi ca arbitru. Era cu CFR Cluj până în dinţi, oase şi măduvă. E de tralala”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu l-a menajat deloc pe Cristi Balaj, la adresa căruia a avut un discurs dur în conferinţa de presă de azi.

Gigi Becali: ”Balaj dă declaraţii şmechereşti. Aşa era şi ca arbitru. Are declaraţii viclene”

Gigi Becali şi Cristi Balaj au intrat într-un război al declaraţiilor, pe seama arbitrajelor părtinitoare pe care le-ar fi avut, la un moment dat, fie FCSB, fie CFR.

Patronul roş-albaştrilor a revenit cu o nouă replică acidă la adresa preşedintelui din Gruia. Jignit de Balaj, Becali i-a răspuns în aceeaşi manieră.

”Balaj dă declaraţii şmechereşti. Aşa era şi ca arbitru. Are declaraţii viclene. Şi el era cu CFR Cluj până în dinţi, oase şi măduvă. Şi după m-a dat pe mine în judecată pentru ce am zis, că nu-i convenea. Era praf, dar nu vreau să recunoască.

Hai, mă, d-ăştia ca Balaj... Stau să-i răspund lui Balaj? După declaraţie vă daţi seama de prostia lui. Cum adică? Am avut două penalty-uri clare şi nu am primit. Iar CFR Cluj... Aţi văzut ce s-a întâmplat cu Petrolul...

E de tralala. Cum să spui aşa ceva? Înseamnă că ai ceva... Dacă-i baţi în cap, nu are... Dacă a zis aşa ceva, trebuie făcute nişte injecţii, de tralala. Cum să spui aşa ceva?

Noi vedem pe faţă. Mai fac şi păcate. Ei mă întărâtă pentru că vorbesc prostii. Data viitoare, după ce am vorbit despre el, m-am dus să mă spovedesc”, a declarat Gigi Becali, la palat.

În prezent, FCSB este lider în Superligă, cu 29 de puncte, în timp ce CFR este la trei lungimi în spate, după primele 12 etape.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujgigi becalicristi balaj 

viewscnt
Articole similare