Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, lovitură de top la FCSB înaintea debutului în Conference League! Anunţ oficial

Gigi Becali, lovitură de top la FCSB înaintea debutului în Conference League! Anunţ oficialgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o veste de excepţie înaintea meciului din preliminariile UEFA Conference League, cu Şahtior Karangady. Peluza Nord a anunţat, pe contul oficial de Facebook, că va reveni, începând de la meciul de joi, alături de echipa lui Gigi Becali (63 de ani). Va reveni pe stadion toată Peluza Nord, nu doar facţiunea Skins Berceni şi cele care au fost prezente până acum.

FCSB, veste extraordinară înaintea debutului în Conference League. Peluza Nord, din nou alături de roş-albaştri

FCSB va avea suporterii alături la meciul cu Şahtior Karagandy din preliminariile Conference League. Printr-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, miercuri - cu o zi înainte de partidă, Peluza Nord a anunţat că va fi din nou prezentă pe stadion ca să susţină echipa lui Gigi Becali. Va reveni toată peluza şi, cel mai probabil, de gard va fi atârnată pânza cu "Peluza Nord", ca şi în trecut.

Ultraşii au precizat că nu mai suportă să se uite la meciuri din faţa televizorului şi că s-au săturat de procese, astfel că vor reveni în peluza stadionului Arena Naţională. "Anii au trecut, neînţelegerile au continuat, părerile nu s-au schimbat iar pe zi ce trece pentru fiecare din noi a devenit clar ce ne dorim şi unde ne situăm!

Ne vrem înapoi echipa pe care o susţinem neîncetat încă din copilărie, vrem un fotbal curat cu peluza plină, vrem pasiune pentru culorile îndrăgite, vrem ca fotbalul să fie despre jucători şi suporteri nu despre patroni sau judecători. Ne-am săturat de cei care decid cum şi pe cine am încurajat ani la rând, de procese, de comunicate, de promisiuni, de certuri în mediul online şi de duşmanii din spatele tastaturii!

Începând de joi, nu vom mai trăi emoţiile meciurilor în faţa calculatorului sau al televizorului iar vocea noastră va fi auzită meci de meci din Peluză Nord. Vă aşteptam alături de noi, la un drum greu, îmbrăcaţi în negru, cu eşarfe, cu steaguri şi cu pasiunea care vă caracterizează!", se arată în mesajul postat de Peluza Nord.

Până acum, FCSB s-a bucurat de prezenţa suporterilor din grupul Skins Berceni şi altor câteva grupuri, printre care şi Tornado 47, cei care până la revenirea celor de la Skins au format Peluza Roş-Albastră.

Afla mai multe despre: peluza nordfcsbsuporterigigi becalisteaua 

viewscnt
Articole similare