Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, sub presiune să performeze în Conference League: ”Acesta e obiectivul domnului Becali”. Detalii despre relaţia lui Dinu Todoran cu finanţatorul

FCSB, sub presiune să performeze în Conference League: ”Acesta e obiectivul domnului Becali”. Detalii despre relaţia lui Dinu Todoran cu finanţatorul

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă susţinută miercuri, înaintea partidei cu Shakhter Karagandy, Dinu Todoran a discutat despre dubla ce urmează şi relaţia sa cu Gigi Becali.

Dinu Todoran a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei cu Shakhter Karagandy, din Conference League. Tehnicianul FCSB-ului a dezvăluit obiectivul clubului pentru cupele europene, bazate pe ambiţia echipei şi a finanţatorului.

În plus, tânărul antrenor a oferit detalii despre relaţia sa cu Gigi Becali, a cărui prezenţă este bine venită şi chiar apreciată în cadrul formaţiei. Todoran susţine că relaţia sa cu latifundiarul este chiar una bună şi că lucrează bine împreună.

FCSB, sub presiune să performeze în Conference League

”Obiectivul nostru este să ajungem în grupele acestei competiţii. O presiune mare pe noi, dar este o presiune pozitivă. Ne dorim să câştigăm, să îmbunătăţim şi coeficientul. Suntem favoriţi. Întâlnim o echipă care e foarte bine organizată, este foarte determinată.

Sunt în timpul campionatului, dar din punctul meu de vedere, noi suntem ca valoare peste ei. Diferenţa este mare. Aţi văzut şi CFR în primul tur. S-au chinuit meciul retur, chiar dacă au avut o sumedenie de ocazii.

Îmi doresc să intrăm în grupe, îmi doresc să ieşim din grupe, obiectivul ăsta e foarte bine al domnului Becali care este... Încercăm să îndeplinim acest obiectiv. Deocamdată suntem bine pe toate compartimentele, dar orice jucător care e de valoare...

Era vorba şi de Budescu, vă daţi seama, ca antrenor mi l-am dorit pe Budescu, dar totul depinde de domnul Becali. (n.r Pe Dumiter l-aţi vrut?) Da, normal. Este o relaţie de sinceritate, domnul Becali este patronul echipei. Oricine îşi doreşte să antreneze această echipă, cu siguranţă.

Despre Reghe...este normal, a făcut performanţă aici. Este un antrenor pe care suporterii îl iubesc. Mi-aş dori şi eu să fac performanţele pe care le-a făcut Reghe la această echipă. (n.r Aţi mai schimbat vreodată doi fundaşi centrali la pauză?) Am schimbat şi trei. Eu abia aştept să vină dânsul (n.r. Gigi Becali) la noi la echipă pentru că dă acea energie pozitivă”, a declarat Dinu Todoran.

Afla mai multe despre: fcsbdinu todoranfcsb sahtior karagandyconference league 

viewscnt
Articole similare