Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali n-a ţinut cont de nimic şi l-a ruinat pe cel mai bine plătit jucător de la FCSB: "Suferă mult!"

Gigi Becali n-a ţinut cont de nimic şi l-a ruinat pe cel mai bine plătit jucător de la FCSB: "Suferă mult!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a făcut un nume în fotbalul românesc şi este recunoscut drept patronul care investeşte cei mai mulţi bani doar ca FCSB să aibă în fiecare sezon cel mai bun lot din Liga I.

330 de mii de euro plăteşte lunar Gigi Becali pentru salariile jucătorilor săi. Interesant este că fotbalistul cu cel mai mare salariu din lotul lui Mihai Teja este Adrian Stoian, intrat deja în dizgraţia patronului, după primul meci oficial jucat în tricoul roş-albaştrilor. 30 de mii de euro câştigă Stoian în fiecare lună la FCSB. 

"Îmi place Stoian ca jucător, dar sunt trist pentru el, pentru că ştiu că suferă. Şi suferă foarte mult. Este oltean, este mândru şi este orgolios. Cred că merită mai multă încredere din partea celor de la FCSB. Este mare păcat că nu este acasă" , a declarat Pavel Badea, preşedintele Clubului Sportiv U Craiova, pentru Telekom Sport.

Stoian a fost titular în primul meci oficial jucat de vicecampioana României în 2019, însă evoluţia de la Dunărea Călăraşi i-a adus doar critici din partea patronului. În plus, fotbalistul cu peste 100 de meciuri în Serie A şi în Serie B n-a prins nici măcar lotul de 18 de la partida cu Concordia Chiajna.

"Cum să iei campionatul cu ăla din Italia? Eu habar nu aveam de el. Nici în faţă, în spate, nimic. Nu ai cum să iei campionatul aşa. Eu o să vă spun de ce nu mi-a plăcut Stoian, ca să nu mai zică lumea nu ştiu ce. Noi am luat, şi toată lumea l-a lăudat, un mijlocaş central. Un mijlocaş central care trebuie să verticalizeze, să joace în faţă. Dacă fugi de joc şi pasezi numai în spate ..." , declara Gigi Becali.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Adrian Stoian, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
     
  • FCSB - Craiova se joacă în direct pe Telekom Sport 1, duminică, de la 20:00

Afla mai multe despre: becalifscbsteauastoian 

viewscnt
Articole similare