Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali negociază discret un transfer foarte important. Jucătorul doar ce a refuzat-o pe CFR Cluj

Gigi Becali negociază discret un transfer foarte important. Jucătorul doar ce a refuzat-o pe CFR Cluj

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali lucrează discret în această perioadă la un transfer foarte important. Presa din Slovenia susţine că FCSB l-a ofertat pe Alexandru Creţu, proaspăt internaţional român, care este în ultima parte a contractului cu NK Maribor. Creţu ar fi fost ofertat şi de CFR Cluj, dar a refuzat propunerea venită din Gruia.

Patronul FCSB negociază discret ceea ce ar putea fi primul transfer din vară. Publicaţia slovenă Ekipa 24 scrie că Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB pe Alexandru Creţu, pe care Mirel Rădoi l-a chemat în premieră la echipa naţională.

Negocieri discrete pentru transferul lui Alexandru Creţu la FCSB

Gigi Becali lucrează deja la transferurile pe care vrea să le facă în vară. Patronul FCSB îşi doreşte să întărească echipa, mai ales dacă va reuşi să ia titlul. Unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali vrea să-i transfere este Alexandru Creţu, pe care l-a mai dorit şi în perioada în care acesta juca pentru Poli Iaşi.

În vârstă de 28 de ani, Creţu joacă în prezent la NK Maribor, însă mai are contract doar până în vară şi a refuzat prelungirea. Ceea ce înseamnă că poate fi transferat liber de contract. Un detaliu care îi convine lui Gigi Becali, mai ales că Valentin Creţu a intrat în circuitul echipei naţionale a României.

Interesant este că CFR Cluj a încercat să-l transfere în această iarnă pe Valentin Creţu şi a oferit 250.000 de euro, dar jucătorul n-a fost de acord să semneze cu echipa din Gruia. Până la urmă, campioana României l-a transferat pe Mihai Bordeianu, pe care l-a împrumutat de la Al Qadisiyah.

Cu cine s-ar lupta Alexandru Creţu dacă ajunge la FCSB

Mijlocaşul lui Maribor ar putea reprezenta o soluţie bună pentru Toni Petrea, dacă Gigi Becali reuşeşte să-l aducă liber de contract în Liga 1. În acest moment, FCSB îi are la dispoziţie, pe postul de "închizător", pe: Simion, Nedelcu, Ovidiu Popescu, Lucian Filip, Perianu şi Oaidă. 

Totuşi, Nedelcu, Ovidiu Popescu şi Lucian Filip au fost reprofilaţi pe posturile din apărare, în timp ce experienţa lui Alexandru Creţu şi-ar putea spune cuvântul în duelul cu ceilalţi tineri de pe post. 

FCSB e lider în Liga 1, cu 54 de puncte, cu trei mai multe decât CFR Cluj, după ce s-a impus pe terenul lui FC Botoşani cu 2-0. 

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...