Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nici nu vrea să audă despre marele meci dintre Dinamo şi Rapid! ”Ce să văd, ce mă interesează pe mine de ei?”

Gigi Becali nici nu vrea să audă despre marele meci dintre Dinamo şi Rapid! ”Ce să văd, ce mă interesează pe mine de ei?”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a declarat că nu îl interesează derby-ul dintre Dinamo şi Rapid, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, iar cele mai tari faze vor fi pe telekomsport.ro.

Chiar dacă între cele două cluburi există o rivalitate istorică, pe Gigi Becali nu îl interesează de meci. Patronul FCSB susţine că singurele echipe pe care le urmăreşte din Liga 1 sunt: CFR Cluj şi Universitatea Craiova, deoarece cu ele se bate echipa lui Edi Iordănescu pentru câştigarea campionatului. Latifundiarul din Pipera a specificat că ar fi privit meciul, dacă Dinamo şi Rapid se băteau pentru câştigarea titlului. 

”Ce să văd, ce mă interesează pe mine de ei?”

”Ce să văd, ce mă interesează pe mine de Dinamo şi de Rapid? Mă ştiţi că am avut duşmănii? M-a interesat pentru că suporterii spuneau că îi interesează mai mult să batem Rapid şi Dinamo decât să luăm campionatul. Dar acum? Dacă erau cu noi la concurenţă pentru campionat, da. 

La Craiova lui Rotaru şi la CFR, doar la astea două mă uit, alte ambiţii nu am. Dar dacă dau un gol, nu mă mai uit nici la ele, că ştiu că sunt gata meciurile. Cât e egal, mă uit. Doar la astea mă uit, la alţii nu. 

Nu am răutăţi să piardă Dinamo, să piardă Rapid... Ce câştig eu, ce treabă am? Mă interesează pe mine? Nu sunt suporter înfocat, doar am o afacere care vreau să-mi meargă bine”, a spus Gigi Becali, pentru GSP

Ionel Ganea îl atacă dur pe Mihai Iosif

Ionel Ganea l-a atacat pe Mihai Iosif chiar inainte de marele derby şi i-a recomandat să rămână mai modest. 

”Cred că Iosif trebuie să fie un pic mai temperat, mai modest. Să fie mai liniştit. După câteva rezultate a început să latre şi asta nu e bine. Când a vorbit prea mult nu a avut rezultate. 

Pentru Dinamo orice meci e foarte greu şi important. Sunt într-o situaţie dificilă şi trebuie să supravieţuiască cumva, să rămână în Liga 1. E cea mai proastă perioadă din istorie. E greu să scoată ceva cu Rapidul. Jucătorii, cu siguranţă, sunt lipsiţi de încredere. 

Rapidul şi-a revenit cu victoria asta în faţa CFR-ului şi are o echipă destul de bună. Nu orice echipă poate să le marcheze două goluri celor de la CFR Cluj, iar aceşti să nu îşi creeze nicio ocazie.

Cred că ar fi bine pentru Dinamo să îşi dezvolte atacurile pe zona laterală, mai ales că lipseşte Junior Morais. Centrările şi mingile pe sus nu îi avantajează. Din moment ce au primit atâtea goluri, e clar că problemele cele mai mari la Dinamo sunt în apărare. 

Orice e posibil. Poate să bată şi Dinamo. Fundaşii Rapidului nu sunt lenţi. Eu nu îl consider pe Grigore un jucător lent. E un fotbalist foarte bun şi completează bine cu Săpunaru. Dinamo ar putea să îi surprindă pe contraatac”, a declarat Ionel Ganea, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: rapid-dinamo-becali 

viewscnt
Articole similare