Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu renunţă la favoritul său. A revenit cu o nouă ofertă pentru fotbalistul din Liga 1

Gigi Becali nu renunţă la favoritul său. A revenit cu o nouă ofertă pentru fotbalistul din Liga 1galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a reluat negocierile în ceea ce priveşte transferul lui David Miculescu (20 de ani).

David Miculescu este o ţintă mai veche a celor de la FCSB. Anul trecut, fotbalistul de profil ofensiv a fost ofertat cu 600.000 de euro, dar UTA Arad a refuzat propunerea vicecampioanei României.

Formaţia din vestul ţării doreşte să obţină un milion de euro sau o sumă cât mai apropiată de acel prag pe jucător.

Totuşi, Gigi Becali a revenit cu o nouă ofertă şi a plusat la 700.000 de euro, conform fanatik.ro. Acesta speră să ajungă la un acord cu arădenii şi să-l aibă la echipa sa pe internaţionalul de tineret.

UTA Arad ar fi tentată să accepte cea mai recentă propunere a FCSB-ului, iar jucătorul ar putea ajunge sub comanda lui Toni Petrea chiar săptămâna viitoare. S-ar fi discutat şi varianta ca suma să fie plătită acum, iar fotbalistul să se alăture lotului bucureştenilor din vară.

David Miculescu este este cotat la 700.000 de euro, conform transfermarkt.com. Contractul său cu UTA Arad expiră la finalul stagiunii 2022-2023.

Mihai Stoica a confirmat că David Miculescu rămâne una dintre ţintele principale ale celor de la FCSB

"Dacă cei de la UTA se gândesc că a trecut timpul şi jucătorul se apropie de ultimul an şi acceptă oferta facută în vară, cea de 500 de mii de euro, da, cred că da, vom face acest transfer. Rămâne în continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport, la începutul lunii trecute.

Afla mai multe despre: uta araddavid miculescufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare