Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB după ce l-a luat pe Denis Haruţ! A anunţat numele fotbalistului: "Îl doresc"

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB după ce l-a luat pe Denis Haruţ! A anunţat numele fotbalistului: "Îl doresc"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, îşi respectă planul pe care l-a anunţat în privinţa transferurilor. După ce a semnat cu Denis Haruţ, de la FC Botoşani, omul de afaceri încearcă să întărească şi postul din atac.

FCSB s-a confruntat cu probleme, de la începutul sezonului, cu fundaşii centrali şi cu atacanţii. Echipa antrenată de Toni Petrea s-a putut baza doar pe doi apărători centrali, în timp ce în atac Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc au dezamăgit.

Gigi Becali pregăteşte încă un transfer la FCSB

Denis Haruţ a semnat cu FCSB şi a ajuns la baza de la Berceni a clubului. Apărătorul a anunţat, din start, că e pregătit să-i facă pe plac lui Gigi Becali în privinţa postului pe care va fi folosit. 

Iar FCSB ar putea face încă un transfer. Gigi Becali a anunţat că-l doreşte şi pe Dumitru Cardoso, care nu doreşte să mai continue la Gaz Metan. Finanţatorul FCSB a început negocierile, dar s-a lovit de o mai veche problemă.

Becali consideră că transferul e împiedicat de impresarii lui Cardoso, care au cerinţe ridicate: "Îl doresc pe Cardoso, este adevărat. Am discutat pentru el, am negociat. Dar sunt ceva probleme cu impresarii lui. Cer cam mult, şi salariu, şi alea, şi alea. Unii cred că s-a întâlnit hoţul cu prostul. Eu nu sunt prost. He, he! E greu să fiu păcălit. Mai vedem zilele următoare ce va fi cu Cardoso”, a declarat Gigi Becali, pentru Prosport.

Dumitru Cardoso are încă o variantă de transfer în Liga 1. Atacantul de la Gaz Metan e dorit şi de CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdumitru cardosotransferuri fcsbconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare