Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, reacţie incredibilă după ce Anamaria Prodan l-a bătut pe Alexa: ”Cum să baţi un bărbat? Eu o luam de păr, o tăvăleam, o tundeam”

Gigi Becali, reacţie incredibilă după ce Anamaria Prodan l-a bătut pe Alexa: ”Cum să baţi un bărbat? Eu o luam de păr, o tăvăleam, o tundeam”

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a comentat episodul şocant în care Dan Alexa este lovit de Anamaria Prodan, într-o criză de gelozie. Patronul FCSB l-a lăudat pe Alexa pentru că a reacţionat cu calm şi a dezvăluit cum ar fi procedat el în această situaţie.

Gigi Becali a spus că ar fi avut o reacţie extrem de dură dacă el s-ar fi aflat în locul lui Dan Alexa.

Dacă aşa au spus ei (n.r. Anamaria Prodan şi Alexa) aşa e. Ce? Mint oamenii. Mai trebuie cuvinte când vezi aşa? Mai poţi să zici ceva când o femeie îi mută capul din loc aşa unui bărbat? E puternică. Femeile sunt egale cu bărbaţii. Ce să mai comentez? Aşa ceva nu mi-a dat să văd în viaţa vieţilor mele. Eu văd că o femeie bate un bărbat şi asta comentez, celealte bârfe nu pot să le comentez.

E nevasta prietenului meu, nu pot să inventez aşa ceva. Ca bărbat comentez, la modul general. Cum, femeie, să baţi un bărbat? Şi tu, bărbat, să stai în loc, să nu o iei de păr şi să tăvăleşti cu ea pe jos. E de apreciat cum a reacţionat. Eu dacă eram, o luam de păr o tăvăleam şi o şi tundeam”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

Afla mai multe despre: gigi becalianamaria prodan,  

viewscnt
Articole similare