Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a enervat după ultimele declaraţii date de Mirel Rădoi: ”Ce, ar trebui să mă schimbe el pe mine?”

Gigi Becali s-a enervat după ultimele declaraţii date de Mirel Rădoi: ”Ce, ar trebui să mă schimbe el pe mine?”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a avut o nouă replică tăioasă la adresa lui Mirel Rădoi, după ce selecţionerul naţionalei de tineret a declarat că nu-l surprinde situaţia în care a ajuns FCSB.

Zilele trecute, Mirel Rădoi a afirmat că a avertizat încă de când a plecat de la FCSB că echipa va ajunge în situaţia de acum, când a ratat calificarea în grupele Europa League şi se află la 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Declaraţia l-a enervat pe Gigi Becali:

”Şi Mirel Rădoi, care e finul meu, să mă ierte că nu a avut rezultate la FCSB, că nu am ce s-i fac. El are un of. Care e problema lor, nu înţeleg. Hai, Contra înţeleg, zice că l-am atacat. Nu l-am atacat cu nimic, m-a durut că nu l-a luat pe Coman, dar pe Mirel Rădoi nu-l înţeleg ce vrea, e finul meu, ce are el? Ce, ar trebui să mă schimbe Mirel? El e un copil până la urmă, aş putea să-l am ca fiu, mă schimbă el pe mine?”, a declarat Gigi Becali.

  • Ce a declarat Mirel Rădoi: (Chiar crezi că se mai poate schimba Gigi?) Foarte bine nu-l cunosc pentru că şi eu m-am înşelat acum patru ani. Nu, dacă n-a făcut-o în cei patru ani plus ce s-a întâmplat înainte, îi va fi foarte greu să se abţină. Probabil va reduce implicarea lui la echipă, poate aici se va schimba puţin, dar să nu mai facă nicio schimbare sau propunere, nu cred că se va abţine.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare