Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, săgeţi către unul dintre preferaţii lui de la FCSB! ”Nu mai verticalizează, se ascunde de joc!”

Gigi Becali, săgeţi către unul dintre preferaţii lui de la FCSB! ”Nu mai verticalizează, se ascunde de joc!”

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1.

Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2 (penalty) pentru FCSB. Penalty-ul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Sidibe la Ianis Stoica.

În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben. Echipa bucureşteană a fost condusă de Mihai Pintilii, deoarece Toni Petrea a fost infectat cu coronavirus.

La o zi după meci, Gigi Becali a vorbit despre jocul echipei sale şi a analizat evoluţia mai multor jucători. Chiar dacă după meciurile trecute l-a lăudat, Gigi Becali nu a fost mulţumit de evoluţia lui Şut.

”Nu mai verticalizează, se ascunde de joc!”

”Eu o să văd echipa asta cu Edjouma. Nu avem maturitate fotbalistică, e posibil ca el să o rezolve. Şut, probabil că de la COVID, a plutit. Nu mai verticalizează, se ascunde de joc. Era extraordinar, nu mai primeşte mingea, se ascunde de joc. Când faci asta, înseamnă că eşti în plus pe teren”, a declarat Gigi Becali, la PRO X. 

FCSB ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 52 puncte, în timp ce liderul CFR Cluj are 60 de puncte. U Craiova 1948 este pe 14, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-şut 

viewscnt
Articole similare