Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, sfătuit să aibă răbdare cu Vukusic: „Poate devine golgheter”

Gigi Becali, sfătuit să aibă răbdare cu Vukusic: „Poate devine golgheter”

Superliga

Comentarii

Ante Vukusic a prins doar 68 de minute în tricoul FCSB-ului şi deja există semnale conform cărora nu ar fi pe placul lui Gigi Becali.

Vorbele, conform cărora nu a început cu dreptul aventura de la FCSB, au ajuns şi în Slovenia, ţara unde atacantul a evoluat ultima dată şi unde a fost golgheter.  Valeriu Răchiţă, fostul jucător de la Steaua, a mărturisit că vede ceva în atacant şi că, din punctul lui de vedere, mai are nevoie de timp pentru a se adapta la FCSB. 
Mie îmi place Vukusic, e un jucător cu atitudine, a fost golgheter. A venit nepregătit însă. Pe el trebuie să îl etichetăm după câteva meciuri, asta dacă o să aibă patronul răbdare cu el. Ei au înscris un gol şi au primit trei în ultimele meciuri. FCSB a avut multe eşecuri căutând numărul nouă. Dar trebuie să îl mai lase, să îi dea şanse, că poate Vukusic devine golgheter”, a spus Răchită, la Pro X.
  • 26 de goluri a marcat Vukusic pentru Olimpija Ljubljana şi a fost lăudat de jurnaliştii sloveni, la ora respectivă 
Vukusic a fost lansat la Hajduk Split (42 de goluri în 99 de meciuri, perioada 2009-2012), de unde, atacantul a fost vândut la Pescara, pentru 3,7 milioane de euro, însă nu a confirmat în Italia (un gol în 25 de partide) şi a fost împrumutat la Lausanne (Elveţia) şi Waasland-Beveren (Belgia). Vukusic a mai fost legitimat la cluburile Furth (Germania), Tosno (Rusia), Olimpia Grudziadz (Polonia) şi NK Krsko (Slovenia).
  • 450.000 euro valorează Ante Vukusic, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ante vukusicfcsbvaleriu rachita 

viewscnt
Articole similare