Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a pus suporterii în cap după despărţirea de Edi Iordănescu: "Banii ţi-au întunecat mintea. Îţi baţi joc de noi! O să te uiţi singur la meciuri"

Gigi Becali şi-a pus suporterii în cap după despărţirea de Edi Iordănescu: "Banii ţi-au întunecat mintea. Îţi baţi joc de noi! O să te uiţi singur la meciuri"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu s-a despărţit de FCSB după mai puţin de trei luni petrecute la conducerea echipei.

Gigi Becali şi-a pus suporterii în cap după despărţirea de Edi Iordănescu: "Banii ţi-au întunecat mintea... îţi baţi joc de noi! O să te uiţi singur la meciuri"

Apele s-au agitat din nou la FCSB. Edi Iordănescu şi-a dat demisia ca urmare a presiunii puse în ultimele zile de patronul echipei, Gigi Becali. 

Becali nu a fost mulţumit de jocul echipei şi a vrut să scape de Edi Iordănescu. 

FCSB a rămas fără antrenor după ce Edi Iordănescu a părăsit clubul. Antrenorul a intrat în conflict cu patronul echipei, Gigi Becali, şi a decis să rupă contractul.

Echipa a oficializat despărţirea pe reţelele de socializare, iar fanii şi-au ieşit din minţi şi l-au criticat dur pe Gigi Becali.

Câteva comentarii dure la adresa lui Gigi Becali:

"Sunteţi o ruşine!!! Fără nimic onest, nişte amatori, bananieri! Ar trebui să se lase acest patron, banii i-au întunecat mintea, crede că poate controla pe oricine şi doar voia lui contează! Ruşine!"

"Băieţi vă rog frumos haideţi sa nu mai urmărim pagina asta! Sa vadă ca au scăzut şi urmăritori şi suporteri! Sa vadă cum îndepărtează oameni de FCSB!!!! Ruşine Becali!"

"Din acest moment eu nu mai urmăresc aceasta echipă, care este jucăria unui nebun şi refuz să mai urmăresc nebuniile nebunului pentru că eu nu sunt nebun!"

"Multumim Becali. O să te uiţi singur la meciuri"

"Iată a venit şi momentul când dau unfollow la această pagină şi refuz să mai urmăresc vreun meci al acestei echipe. E evident că patronul a pierdut total contactul cu realitatea şi bunul simţ şi îşi bate joc de echipa şi suporterii ei"

"Acest club a murit astăzi. Acest om a fost ultima speranţă că se poate reveni la normalitate. Unfollow după 30 de ani de suport necondiţionat".

FCSB, parcurs aproape perfect cu Edi Iordănescu pe bancă

De la preluarea echipei de către Edi Iordănescu, FCSB a înregistrat două egaluri (0-0 cu Voluntari şi 1-1 cu Sepsi), o înfrângere (1-4 cu CFR Cluj) şi opt victorii la rând în toate competiţiile. Formaţia roş-albastră a câştigat cu Dinamo (6-0), FCU Craiova (1-0), CS Hunedoara (5-3, în Cupă), Clinceni (3-2), Chindia (1-0), CS Mioveni (3-0), FC Argeş (2-1) şi Farul (1-0).

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedi iordănescusuporteri fcsb 

viewscnt
Articole similare