Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi, ia lecţii! Patronul lui Liverpool îi face pe plac lui Klopp pentru a lua titlul sezonul viitor. Mesajul pentru fani înainte de finala Ligii Campionilor

Gigi, ia lecţii! Patronul lui Liverpool îi face pe plac lui Klopp pentru a lua titlul sezonul viitor. Mesajul pentru fani înainte de finala Ligii Campionilor

Liverpool

Comentarii

John W. Henry, 69 de ani, este atât proprietarul echipei de baseball Boston Red Sox, cât şi proprietarul lui Liverpool. Înainte de finala UEFA Champions League, americanul i-a dat asigurări lui Jurgen Klopp că îi va face pe plac pentru ca în sezonul viitor Liverpool să câştige în premieră titlul în Premier League.

"Obiectivul este să câştigăm titlul. În fiecare an am apărat că suntem dispuşi să investim în jucătorii potriviţi şi să o facem cum trebuie, astfel clubul să fie sustenabil", a declarat omul de afaceri, potrivit publicaţiei engleze Metro. 

De când prima ligă engleză s-a rebrand-uit în Premier League, "cormoranii" nu au reuşit niciodată să ia titlul. Printre ţintele lui Liverpool pentru sezonul viitor se numără jucători precum Joao Felix de la Benfica, Hakim Ziyech de la Ajax, Timo Werner de la RB Leipzig sau Nicolas Pepe de la Lille. 

Patronul "cormoranilor" a ţinut să îi laude şi pe fanii lui Liverpool înainte de finala Ligii Campionilor de sâmbătă, cu Tottenham: "Dacă am un mesaj, este pentru fani. Avem un o bază de fani incredibilă, sunt nişte fani atât de educaţi şi pasionaţi, încât atunci când te uiţi la ce se întâmplă pe Anfield, te face să ţii cu Liverpool"

Afla mai multe despre: patron liverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare