Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gigi îşi face damblaua”. Adi Mutu, previziune despre fostul rival: ”Nu se va mai băga. Le-a demonstrat tuturor că poate”

”Gigi îşi face damblaua”. Adi Mutu, previziune despre fostul rival: ”Nu se va mai băga. Le-a demonstrat tuturor că poate”

FCSB

Comentarii

Adi Mutu (45 de ani) a vorbit despre Gigi Becali (65 de ani), care se pregăteşte să devină din nou campion al României cu FCSB.

FCSB este lider în campionat, fiind foarte aproape de titlul pe care îl aşteaptă din 2015. Cu şapte etape înainte de final, bucureştenii au un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului.

Următoarea clasată este CFR Cluj, unde la conducerea tehnică până recent a stat Adi Mutu, dar acesta a renunţat la postul de antrenor după eliminarea din Cupa României contra hunedorenilor de la Corvinul.

Mutu încearcă să anticipeze ce va face Gigi Becali: ”Nu se va mai băga”

Acum, la câteva zile distanţă, Adi Mutu şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la planurile pe care le are Gigi Becali acum că este aproape de un nou trofeu de campioană cu FCSB.

”Cred că Gigi Becali, dacă ia campionatul, şi o să-l ia aproape sigur, ca să nu spun sigur, nu se va mai băga (n.r. la echipă) de la anul. Dar nu ştiu de ce… Nu-l cunosc, nu am vorbit… Când ne vedem, ne salutăm, dar nu avem prietenii. E şi mai în vârstă ca mine.

Eu cred că Gigi îşi face damblaua şi îşi vede de lucrurile lui. Şi spune: `Gata, am făcut-o şi pe asta`. Că o face o dată, o face de cinci ori, are şi o vârstă, la un moment dat te opreşti… Nu-şi pune antrenor, că are…

În sufletul lui, Gigi Becali este cel mai fericit om că toată lumea ştie că el a făcut echipa, primul 11 şi schimbările. Şi că le-a demonstrat tuturor că poate să o facă şi pe asta. Şi că poate să câştige campionatul”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

Ultima oară când FCSB a luat campionatul se întâmpla în 2015, după ce fusese campioană şi în precedenţii doi ani: 2013 şi 2014.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliadi mutusuperliga 

viewscnt
Articole similare