Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali negociază un nou tun pe piaţa transferurilor. Doar ce a primit o ofertă de 8,5 milioane de euro

Giovanni Becali negociază un nou tun pe piaţa transferurilor. Doar ce a primit o ofertă de 8,5 milioane de eurogalerie foto

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali ar putea face un nou transfer pe bani mulţi după o ofertă de 8,5 milioane de euro primită de unul dintre jucătorii pe care îi reprezintă.

În ultimul ani, firma de impresariată a lui Giovanni Becali a realizat cele mai importante transferuri din fotbalul românesc.

Pe rând, agentul în vârstă de 69 de ani a realizat transferurile lui Valentin Mihăilă (de la Craiova la Parma), pe cel al lui Dennis Man (de la FCSB la Parma) şi, în această vară, l-a dus pe Alex Cicâldău de la Universitatea Craiova la Galatasaray.

Acum, Giovanni Becali ar putea realizat încă un transfer important după o ofertă care poate atinge 8,5 milioane de euro.

Giovanni Becali ar putea da un nou tun pe piaţa transferurilor. Oferta este de 8,5 milioane de euro

În vârstă de 69 de ani, Giovanni Becali a fost în ultimii 30 de ani cel mai cunoscut impresar român. El a realizat aproape toate transferurile importante ale jucătorilor români.

În ultimul an, Giovanni Becali a început să iasă din nou în evidenţă şi a reuşit cele mai mari transferuri din fotbalul românesc. Totul a culminat cu afacerea Dennis Man, pentru care Parma a 11 milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Însă Giovanni Becali ar putea realiza încă un transfer pe bani mulţi. Publicaţia Fotomac notează că cei de la Galatasaray au intensificat negocierile cu Parma pentru Dennis Man.

Iniţial, turcii au făcut o ofertă de 6,5 milioane de euro şi jucătorului i-au promis un salariu anual de 1,5 milioane de euro. Kyle Krause, patronul Parmei, a refuzat pe loc.

Acum, cei de la Galatasaray au revenit cu o nouă ofertă: 6,5 milioane de euro, plus două milioane de euro în bonusuri. De asemenea, lui Dennis Man i-au propus un salariu anual de două milioane de euro.

”Atacantul de 22 de ani a lăsat o impresie bună la noua sa echipă, dar Parma a retrogradat în Serie B. Dennis intenţionează să plece pentru că nu vrea să joace în ligile inferioare”, notează cei de la Fotomac.

Parma nu-şi doreşte să renunţe la Dennis Man

Internaţionalul român este văzut la Parma drept un jucător esenţial pentru noul sezon, în care echipa va ataca promovarea în Serie A. Este motivul pentru care patronul Parmei, Kyle Krause, i-a transmis lui Giovanni Becali că Dennis Man nu pleacă pentru o sumă mai mică de 20 de milioane de euro:

”Preşedintele Kyle Krause ia în calcul transferul lui Dennis Man pentru o sumă mai mare decât oferta făcută de Galatasaray”, a declarat Giovanni Becali, citat de Fotomac.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare