Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gloria Bistriţa, victorie în deplasare cu Neptunes Nantes şi calificare în sferturile European League

Gloria Bistriţa, victorie în deplasare cu Neptunes Nantes şi calificare în sferturile European League

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a învins duminică, în deplasare, formaţia franceză Neptunes Nantes, scor 34-29 (16-14), în etapa a IV-a din grupa C a European League. Gloria şi-a asigurat calificarea în sferturile de finală.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Horacek 8 goluri, pentru Nantes, respectiv Bazaliu 9, De Araujo 6, pentru Gloria Bistriţa.

Renata De Arruda, portarul Gloriei, a fost cea mai bună jucătoare a meciului, cu 20 intervenţii reuşite şi un gol marcat.

În cealaltă partidă a etapei MKS Lublin - HSG Bensheim, scor 34-32.

În primele meciuri din grupă, Gloria Bistriţa a obţinut rezultatele: 26-23 cu MKS Lublin, 35-27 cu HSG Bensheim şi 19-19 cu Neptunes Nantes. După 4 etape, Gloria Bistriţa urcă pe primul loc, fiind singura neînvinsă, cu 7 puncte.

În următoarea partidă, formaţia antrenată de Florentin Pera va evolua tot în deplasare, cu HSG Bensheim, în 10 februarie.

Alte două formaţii româneşti joacă în grupele European League: Dunărea Brăila, în grupa B, respectiv CSM Târgu Jiu, în grupa D. Ambele au disputat tururi preliminare, în timp ce Gloria Bistriţa a fost repartizată direct în faza grupelor.

Afla mai multe despre: gloria bistriţagloria bistriţa handbalgloria bistriţa european league 

viewscnt
Articole similare