Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 109-128. Eşec drastic suferit de echipa lui Steve Kerr. Bilanţ dezastruos pe teren propriu

Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 109-128. Eşec drastic suferit de echipa lui Steve Kerr. Bilanţ dezastruos pe teren propriu

NBA

Comentarii

Golden State Warriors a suferit eşecul cu numărul cinci în ultimele cinci partide, în ultima dintre ele fiind învinsă categoric de Oklahoma City Thunder.

Eşec drastic suferit de campioana NBA de acum două sezoane

Golden State Warriors a pierdut meciul de pe teren propriu contra celor de la Oklahoma City Thunder, scor 109-128, transmis în exclusivitate pe Orange Sport 1.

Victoria a venit lejer pentru formaţia vizitatoare, a doua cea mai tânără echipă din NBA. Thunder a adus potopul de la distanţă şi a terminat cu 19 din 32 la aruncările de trei. 

Shai Gilgeous-Alexander a fost cel mai bun marcator, după ce a încheiat cu 24 de puncte, în timp ce Isaiah Joe a trimis şapte din saţpte în coş de la distanţă.

Fără Steph Curry, absent pentru al doilea meci consecutiv din cauza inflamării unui genunchi, dar şi fără Draymond Green, care şi-a ispăşit primul dintr-un total de cinci meciuri de suspendare după ce l-a sugrumat pe Rudy Gobert în timpul unei încăierari în partida cu Minnesota, Warriors nu fost ajutaţi deloc nici de Klay Thompson.

Baschetbalistul de 33 de ani traversează poate cel mai slab sezon al carierei. Starul lui Golden State a finalizat meciul cu doar cinci puncte şi una din zece din acţiune. 

După acest eşec, Warriors ajung la un bilanţ de 1-5 pe teren propriu deşi, în mod ciudat, în deplasare au 5-2. Cele doua echipe se văd din nou sâmbătă noapte, 18 noiembrie, tot în San Francisco.

În clasamentul din Vest, Golden State Warriors ocupă locul 8, cu un bilanţ de 6 victorii şi 7 eşecuri, în timp ce Oklahoma City Thunder a urcat pe locul 4, cu 8-4, având şi un meci mai puţin disputat.

Program meciuri NBA pe Orange Sport în luna noiembrie:

  • 19.11, 1:00 (noaptea de sâmbătă spre duminică), Charlotte Hornets - New York Knicks, Orange Sport 1
  • 19.11, 22:00, Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets, Orange Sport 1
  • 26.11, 0:00 (noaptea de sambătă spre duminică), Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers, Orange Sport 1
  • 26.11, 22:30, Milwaukee Bucks - Portland Trail Blazers, Orange Sport 3
  • 01.12, 5:00 (noaptea de joi spre vineri), Golden State Warriors - Los Angeles Clippers, Orange Sport 1

Afla mai multe despre: nbagolden state warriorsoklahoma city thunderorange sport 

viewscnt
Articole similare