Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Greşeala e una, minciuna e alta. Noi am minţit". Adrian Mititelu, acuzat după declaraţiile la adresa lui Marius Croitoru: "Păi, cum explici? "

"Greşeala e una, minciuna e alta. Noi am minţit". Adrian Mititelu, acuzat după declaraţiile la adresa lui Marius Croitoru: "Păi, cum explici? "

FC U Craiova

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat discursul patronului lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, la adresa antrenorului Marius Croitoru, pe care l-a dorit la echipa din Bănie.

Basarab Panduru l-a taxat pe Adrian Mititelu pentru declaraţiile date: "A minţit"

Banca lui FCU Craiova 1948 rămâne fără un antrenor principal. După ce s-a negociat cu Marius Şumudică pentru a deveni noul principal, Adrian Mititelu s-a îndreptat spre Marius Croitoru. Totuşi, şi revenirea tehnicianului a eşuat. 

Adrian Mititelu a refuzat să-l mai instaleze antrenor pe Marius Croitoru, când a aflat condiţiile în care ar fi urmat să activeze acesta. 

Însă, Basarab Panduru a remarcat faptul că Adrian Mititelu a dorit să-l readucă pe Marius Croitoru, după ce l-a acuzat că primul său mandat a fost o greşeală şi că a distrus echipa, în startul sezonului trecut. 

Pentru declaraţiile de la acel moment, fostul atacant l-a acuzat pe patron că a minţit. 

"Păi, cum explici? La noi? S-a întâmplat de milioane de ori, e prima dată când se întâmplă? Asta nu e nicio strategie, ce strategie? 

Dacă-l aducem, înseamnă că am minţit. Nu că am greşit, că nu e greşeală. Am minţit. Greşeala e una, minciuna e alta. Noi am minţit. 

Nu-l pune până la urmă, că nu are cum să-l pună sub nicio formă, magazioner, delegat, ce să-l pună?", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru

Ce spunea Adrian Mititelu, după ce l-a dat afară pe Marius Croitoru în urmă cu un an

„Pun antrenor când voi găsi pe cineva care se va plia pe ce vreau. Mă grăbesc, dar încet cum e vorba aia. Graba strică treaba şi nu vreau să mă grăbesc, aşa era şi când l-am pus pe Croitoru în vară, când eram în închisoare. A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa. În perioada lui Trică, echipa era de play-off, cu Napoli la fel, a urmat cursul clubului.

Când a venit Marius, i-am dat libertate totală. A venit cu nişte idei de joc, cu alt stil de joc care a destabilizat echipa. Când e presiunea care e la Craiova, începi să nu mai mergi, iar noi acum nu mai luăm puncte", declara patronul lui FCU Craiova, în 2022. 

Afla mai multe despre: adrian mititelubasarab panduruantrenor fcu craiovamarius croitoru 

viewscnt
Articole similare