Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Greşeşti, 'stăpâne'. Te urâm din tot sufletul!". Peluza Nord, mesaj dur pentru Gigi Becali

"Greşeşti, 'stăpâne'. Te urâm din tot sufletul!". Peluza Nord, mesaj dur pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Peluza Nord, facţiunea de suporteri care susţine FCSB, a transmis un mesaj virulent către Gigi Becali (63 de ani) după ce acesta l-a exclus din lot pe Claudiu Keşeru pentru meciul cu CS Mioveni (1-1, în deplasare). Roş-albaştrii au pierdut din nou puncte faţă de liderul CFR Cluj.

"Greşeşti, 'stăpâne'. Te urâm din tot sufletul!". Peluza Nord, mesaj dur pentru Gigi Becali

FCSB a făcut doar o remiză cu CS Mioveni (1-1, în deplasare), lipsită fiind de aportul lui Claudiu Keşeru, fotbalist exclus din lot de Gigi Becali, după ce patronului nu i-au convenit unele declaraţii ale atacantului. Keşeru termină contractul cu FCSB în vară şi va pleca de la echipă, astfel va scăpa de Gigi Becali.

În schimb, suporterii FCSB nu-l iartă pe patron, căruia i-au transmis un mesaj dur prin intermediul paginii de Facebook a Peluzei Nord.

"Greşeşti "stăpâne", tu nu faci parte din familia noastră, noi nu suntem familia ta! Cei din imaginile de mai jos sunt familia noastră, ei şi alte mii de jucători, sau antrenori / conducători care au făcut istorie! Pentru ei continuăm să venim la stadion, pentru ei suntem alături de echipă şi vom fi până murim!

Tu? Ai ajuns  cu japca în familia noastră şi, din păcate, trebuie să te tolerăm, dar nu îţi face idei greşite, te uram din tot sufletul pentru răul pe care îl faci clubului nostru!

Nu suntem copii ascultători şi nu te vrem în familia noastră!", se arată în mesajul Peluzei Nord.

Toni Petrea: "Conducerea mi-a transmis că nu mă bazez pe Keşeru!"

Înaintea meciului de la Mioveni, cu CS Mioveni, Toni Petrea a transmis că dinspre conducere i s-a transmis că nu-l va mai putea folosi pe Claudiu Keşeru. "Keşeru... Ce să zic? Conducerea clubului mi-a comunicat că cel puţin pentru moment nu mă bazez pe el şi cam atât. Nu pot comenta alte lucruri, atât am de zis", a mai spus antrenorul lui FCSB. 

16 meciuri, 5 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele internaţionalului român în acest sezon din Liga 1.

Afla mai multe despre: peluza nordfcsbmesajgigi becali 

viewscnt
Articole similare