Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist important de la FCSB, scos din uz! Toni Petrea: "Ce să zic? Conducerea mi-a comunicat că nu mă bazez pe el"

Un fotbalist important de la FCSB, scos din uz! Toni Petrea: "Ce să zic? Conducerea mi-a comunicat că nu mă bazez pe el"

CS Mioveni

Comentarii

Continuă duelul dintre Claudiu Keşeru şi Gigi Becali la FCSB. Antrenorul Toni Petrea a dezvăluit ce i-a transmis conducerea în privinţa atacantului, înaintea meciului cu CS Mioveni.

Claudiu Keşeru, scos din uz de Gigi Becali la FCSB "pentru moment"

CS Mioveni - FCSB are loc sâmbătă, de la 19:55, pe Telekomsport.ro, iar înaintea partidei Toni Petrea a vorbit despre cele 90 de minute, dar şi despre cum a alcătuit primul 11. 

Antrenorul l-a lăsat pe Radunovic în afara lotului, din cauza unei probleme medicale similară cu cea a lui Florinel Coman. 

"Orice joc e greu. Întâlnim un adversar care se apară foarte bine, stau bine aşezaţi de Pelici. Cred că vor încerca să se apere, iar noi trebuie să fim atenţi la contraatac. Jucăm ofensiv, e stilul nostru. Trebuie să contruim, să ducem repede mingea în preajma careului advers. 

Am considerat să începem cu Ianis Stoica şi cred că merita şi el o şansă să intre din primul minut. Radunovic a acuzat ceva probleme medicale, cam aceleaşi simptome ca cele ale lui Coman. Ieri a făcut un test Covid şi a fost negativ, dar nu se simte foarte bine şi a trebuit să nu-l luăm în lot

S-a dovedit că randamentul lui Vali Gheorghe a fost bun când a intrat pe parcurs, comparativ cu atunci când a intrat din primul minut. Cred că poate aduce un plus intrând pe teren pe parcursul jocului. ", a declarat Toni Petrea. 

De asemenea, tehnicianul a comunicat şi decizia conducerii în privinţa lui Claudiu Keşeru. După ce s-a arătat nemulţumit de atacant, Gigi Becali a vrut să scape de el în iarnă, dar l-a păstrat. 

În schimb, finanţatorul s-a arătat deranjat atunci când Claudiu Keşeru s-a arătat dispus să discute despre ce i se întâmplă la FCSB. 

La meciul cu CS Mioveni, Keşeru nu este nici măcar în lot. 

"Keşeru... Ce să zic? Conducerea clubului mi-a comunicat că cel puţin pentru moment nu mă bazez pe el şi cam atât. Nu pot comenta alte lucruri, atât am de zis", a mai spus antrenorul lui FCSB.  

  • 16 meciuri, 5 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele internaţionalului român în acest sezon din Liga 1. 

 

 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbgigi becaliclaudiu keserucs mioveni fcsb 

viewscnt
Articole similare