Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halucinant! Rădoi "vede duşmani" la naţională, a tăiat multe nume de pe listă. Informaţii de ultimă oră după ruşinea din Armenia

Halucinant! Rădoi "vede duşmani" la naţională, a tăiat multe nume de pe listă. Informaţii de ultimă oră după ruşinea din Armenia
Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, este într-un punct dificil al carierei sale pe banca reprezentativei. Mai mult, informaţii din interior redau presiunea sub care e antrenorul. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a dezvăluit că Rădoi îi lasă impresia că vede "duşmani şi acolo unde nu sunt" şi că "poate sunt şi oameni interesaţi care-i suflă în ureche tot felul de prostii".

După ce a ratat prezenţa la EURO, România se află pe locul al patrulea în grupa J de calificare la Campionatul Mondial din 2022, sub Armenia, Macedonia de Nord şi Germania. Cu Mirel Rădoi, tricolorii au câştigat cu Macedonia de Nord, scor 3-2, şi au pierdut cu Germania, 0-1, şi Armenia, 2-3. 

În ciuda rezultatelor, Mirel Rădoi rămâne selecţioner al naţionalei României. Şedinţa decisivă a avut loc în prezenţa lui Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, imediat după revenirea de la Erevan. 

"Câteodată am senzaţia că Rădoi vede duşmani acolo unde nu sunt"

Naţionala României continuă cu Mirel Rădoi, dar selecţionerul are de rezolvat şi alte probleme decât cele de pe teren: "Trebuie să-ţi iei oameni pe lângă tine cu care să vorbeşti, să fie loiali, să nu vezi oameni neloiali peste tot. Câteodată, da, am senzaţia că vede duşmani şi acolo unde nu sunt. Aşa percep eu lucrurile astea. E posibil să nu fie aşa. 

Da, cred că îi e afectată munca. Am văzut acest lucru la o grămadă de antrenori. Nu am văzut atât de mulţi oameni care să-şi facă probleme din cauza unor non-probleme. Nu ştiu dacă a îndepărtat oameni din jurul lui, fizic, dar cred că erau oameni care puteau să-l ajute, dacă el avea încredere în ei. Poate că e şi tânăr", a declarat Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, pentru Telekom Sport. 

"Poate sunt şi oameni interesaţi care-i suflă în ureche prostii"

Se pare că anumite persoane din jurul naţionalei s-au îndepărtat, a lăsat de înţeles Andrei Vochin: "Poate sunt şi oameni interesaţi care-i suflă în ureche tot felul de prostii şi imediat nu ştii cum să faci o analiză a informaţiei şi o iei de bună. Şi ăla şi-a făcut treaba în spatele tău şi râde de tine după <<Gata, l-am rupt pe ăsta de ălălalt>>. Dezbini şi conduci. Te lepezi de nişte oameni care-ţi pot fi de ajutor la un moment dat. Să nu credeţi că e vorba despre mine aici, nu am nicio legătură, dar au fost nişte oameni, care aşa, puţin câte puţin, te puteau reechilibra, te ajutau să vorbeşti cu jucătorii. 

La echipele naţionale e bine să fie oameni cu părul alb. Nu că ce tineri nu ştiu precum cei în vârstă. Doar că cei care au acumulat experienţă e posibil să se fi întâlnit cu situaţii de genul ăsta şi te ajută să nu le repeţi. Orice tip de greşeală", a mai spus Andrei Vochin.  

Consilierul lui Răzvan Burleanu a comentat şi reproşurile pe care selecţionerul Mirel Rădoi le-a făcut la adresa tricolorilor, imediat după înfrângerea ruşinoasă cu Armenia, din deplasare.

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi echipa nationalamirel radoi romaniamirel radoi selectioner romaniaromania campionatul mondial 2022clasament romania campionat mondial 

viewscnt
Articole similare