Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbalistele de la CSM Bucureşti au pierdut finala turneului Annliz Cup, din Suedia

Handbalistele de la CSM Bucureşti au pierdut finala turneului Annliz Cup, din Suedia

Handbal

Comentarii

În ultimul act al turneului Annliz Cup, din Suedia, "tigroaicele" de la CSM Bucureşti au fost învinse de TTH Holstebro, scor 21-23

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a fost învinsă de formaţia daneză TTH Holstebro cu scorul de 23-21 (10-9), duminică, în finala turneului Annliz Cup de la Skoevde (Suedia). Pentru formaţia din Capitală au marcat Crina Pintea 5 goluri, Laura Chiper Moisă 3, Claudia Constantinescu 3, Andrea Klikovac 3, Gabriela Perianu 2, Denisa Vâlcan 2, Itana Grbic 2, Bianca Marin 1.

În partidele din grupă, CSM Bucureşti a dispus de Skoevde HF (Suedia), cu scorul de 24-20 (11-10), a învins-o cu 20-19 (9-8) pe Ajax Koebenhavn (Danemarca) şi cu 20-18, în faţa altor suedeze, de la IK Saevehof.

În această perioadă, CSM Bucureşti nu a contat pe aportul a şase jucătoare, Cristina Neagu, Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin şi Linea Torstensson, iar în finala turneului Annliz Cup nu le-a avut la dispoziţie nici pe Nora Mork, Iulia Curea şi Jelena Grubisic. Până la startul sezonului, CSM Bucureşti va mai susţine două jocuri de pregătire în Franţa, la sfârşitul săptămânii viitoare, cu Brest Bretagne (Franţa) şi Buducnost (Muntenegru).

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare