Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane a făcut anunţul! Unde va juca sezonul următor

Harry Kane a făcut anunţul! Unde va juca sezonul următor

Premier League

Comentarii

Atacantul Harry Kane a anunţat, miercuri, pe reţelele de socializare intenţia sa de a rămâne la Tottenham, după ce a fost dorit foarte mult în această vară la Manchester City.

Kane nu şi-a ascuns dorinţa sa de a evolua la un alt club, mai precis la Manchester City, dar Tottenham nu l-a lăsat. Londonezii au refuzat toate ofertele venite de la City, cea mai recentă fiind în valoare de 150 de milioane de euro. Însă, se pare că atacantul englez s-a răzgândit şi va rămâne la Londra.

Harry Kane a făcut anunţul!

"A fost incredibil să văd cum am fost primit de fanii lui Spurs, duminică, şi să citesc câteva dintre mesajele de sprijin ce mi-au fost adresate în ultimele câteva săptămâni. Voi rămâne la Tottenham în această vară şi voi fi concentrat sută la sută să ajut echipa să obţină succes", a scris el pe reţelele de socializare.

În vârstă de 28 de ani, Kane a ajuns la Tottenham de pe vremea când era junior, în 2004. De atunci, el a jucat numai pentru această echipă, cu excepţia împrumuturilor la Leyton Orient, Milwall, Norwich City şi Leicester City.

El are 61 de selecţii la naţionala Angliei, pentru care a marcat 38 de goluri. Contractul său cu Tottenham este valabil până în 2024.

Afla mai multe despre: harry kanetottenhammanchester citytransfer kane 

viewscnt
Articole similare