Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jovan Markovic, surprins de convocarea la naţională: ”Mă aşteptam la U21, nu la echipa mare”. Ce a făcut când a fost sunat de Rădoi

Jovan Markovic, surprins de convocarea la naţională: ”Mă aşteptam la U21, nu la echipa mare”. Ce a făcut când a fost sunat de Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Jovan Markovic a vorbit în premieră despre convocarea la naţională, care recunoaşte că l-a luat prin surprindere.

Jovan Markovic a fost una dintre cele mai mari surprize de pe lista lotului conovat de Mirel Rădoi pentru partidele naţionalei din septembrie. Atacantul Craiovei este unul dintre cei şase jucători chemaţi sub tricolor pentru prima oară la următoarea acţiune a selecţionatei noastre, alături de Aioani, Raţiu, Marius Marin, Ghiţă şi Cordea.

Jucătorul cu origini sârbe a fost împrumutat la Clinceni în ultimul sezon, unde a dezamăgit prin fizicul său. Însă, atacantul a revenit în Bănie şi a impresionat pe alocuri, iar Mirel Rădoi a ales să îl cheme la naţională.

Vorbind despre convocare, Markovic a recunoscut că a fost lăsat surprins de decizia selecţionerului. Atacantul a spus că se aştepta să fie conovat la naţionala U21, nu la cea mare, şi că şi-s sunat bunica să îi împărtăşească bucuria sa când a aflat veştile.

Jovan Markovic, surprins de convocarea la naţională

”Pentru mine e un pas foarte mare, sper să mă impun, sper să prind minute, să debutez şi pe viitor să fiu de câte ori se poate acolo. M-a surprins, nu mă aşteptam la echipa mare, mă aşteptam la U21 sincer.

Mister şi cei de la antrenament mi-au spus şi am sunat acasă pe bunica şi i-am spus.A fost o perioadă foarte grea, mă bucur că am slăbit şi Mister mi-a dat încredere în mine, sper să nu îl dezamăgesc nici pe el şi pe viitor să joc cât mai bine”, a declarat Markovic.

Afla mai multe despre: jovan markovicmarkovic naţionalămirel rădoi 

viewscnt
Articole similare