Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haţegan vorbeşte în premieră despre pierderea Mondialului din Rusia: "E trist, dureros, dar sunt un om puternic!"

Haţegan vorbeşte în premieră despre pierderea Mondialului din Rusia: "E trist, dureros, dar sunt un om puternic!"

Cupa Mondială

Comentarii

După ce a comis o eroare fatală în barajul Irlanda de Nord - Elveţia, Haţegan a fost scos de pe lista cu arbitri europeni ce vor oficia, în vara viitoare, la turneul final din Rusia

Pentru Haţegan nu s-au spulberat chiar toate speranţele în privinţa participării la CM! El se află în continuare pe lista extinsă a FIFA, care încă nu se grăbeşte să o anunţe în mod public, tocmai fiindcă dintre cei care nu se regăsesc între cei 10 vor fi aleşi şi cei care vor face parte dintre arbitrii video, cei care vor asigura sistemul VAR în Rusia. 

"Din păcate nu mă aflu printre cei 36, dar o să vedem dacă o să fiu arbitru video. Cu siguranţă a avut o influenţă mare şi ce s-a întâmplat în meciul de baraj. Nu e un secret şi nu mă ascund în spatele vorbeloer. A fost un moment trist, neplăcut pentru mine, trist pentru că am făcut aceea greşeală.

E dureros pentru că timp de trei ani şi jumătate am avut împreună cu echipa mea nişte rezultate şi nişte prestaţii foarte, foarte bune. În lumea noastră la fel ca în cea a portarilor o greşeală se vede întotdeauna.

Am trecut peste, suntem oameni puternici, de asta reuşim săptămână de săptămână să trecem câte un examen sau chiar două. Nu ştiu dacă sunt mulţi în lumea asta cu două examene săptămânal. Când eram studenţi dădeam la 6 luni examene, acum dacă nu treci un examen, săptămâna viitoare nu ai meci. Sunt un om puternic, am trecut peste", a declarat Haţegan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ovidiu hateganrusiamondialdelegarearbitrajgreseala 

viewscnt
Articole similare