Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hazard a "explodat" după meciul cu City! Declaraţia care arată RUPTURA cu Antonio Conte: "Puteam să jucăm încă trei ore şi tot nu atingeam mingea!"

Hazard a "explodat" după meciul cu City! Declaraţia care arată RUPTURA cu Antonio Conte: "Puteam să jucăm încă trei ore şi tot nu atingeam mingea!"

Premier League

Comentarii

Situaţie tensionată în sânul campioanei en-titre a Angliei, Chelsea, după înfrângerea cu Manchester City, la capătul unui meci în care jucătorii lui Antonio Conte au fost de nerecunoscut.

Dincolo de faza şocantă din minutul 75 al partidei, când Willian şi Compania se uitau pur şi simplu la jucătorii lui City, în timp ce aceştia pasau mingea (VIDEO), declaraţiile de la final ale jucătorilor londonezi au fost elocvente în ceea ce priveşte relaţia lor cu managerul Antonio Conte.

Starul lui Chelsea, belgianul Eden Hazard, a vorbit deschis la final despre o situaţie deranjantă pentru el: faptul că e folosit pe postul de vârf împins, unde primeşte balonul extrem de rar. "Puteam să mai jucăm încă trei ore şi eu tot n-aş fi atins mingea", a spus Hazard la final, evident nemulţumit.

"Când managerul mă joacă în faţă încerc să dau totul, dar pentru mine e greu să fac un meci bun când ating mingea de doar trei ori în tot meciul! Cred că ne-am descurcat bine când am avut mingea, dar trebuia să fim şi mai buni. Am luat decizii greşite! Nu au fost multe oportunităţi de a marca şi nu am profitat de situaţiile avute. Dacă profitam, poate marcam un gol, dar am jucat împotriva lui Manchester City şi e dificil!", a spus Hazard.

Afla mai multe despre: hazardcontechelsea,  

viewscnt
Articole similare