Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam, pesimist înaintea meciurilor naţionalei: ”Şansele să ajungem la Mondial sunt aproape nule”

Helmuth Duckadam, pesimist înaintea meciurilor naţionalei: ”Şansele să ajungem la Mondial sunt aproape nule”
Comentarii

Echipa naţională va disputa trei partide, în septmbrie, din preliminariile Campionatului Mondial, împotriva Islandei, Liechtenstein-ului şi Macedoniei de Nord, însă Helmuth Duckadam nu crede în şasele ”tricolorilor” de a ajunge în Qatar.

Echipa naţională va disputa trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, împotriva Islandei, în deplasare, pe 2 septembrie, acasă, cu Lichtenstein, pe 5 septembrie şi, din nou, în deplasare, în compania Macedoniei de Nord, pe 8 septembrie.

Cu doar trei puncte după trei runde, ”tricolorii” se află în urma Armeniei, Germaniei şi naţionalei lui Goran Pandev, dar, matematic, ar mai putea prinde calificarea. Însă Helmuth Duckadam nu crede în şansele selecţionatei conduse de Mirel Rădoi.

”Eroul de la Sevilla” argumentează că principalul obiectiv al echipei naţionale ar trebui să fie conturarea unui lot pentru Campionatul European din 2024, întrucât calificarea la Mondialul din Qatar ar fi aproape imposibilă.

Helmuth Duckadam, pesimist înaintea meciurilor naţionalei

”Aproape zero sunt şansele. Eu am spus, trebuie să construim o echipă pentru următorul Campionat European, pentru că la Mondial şansele sunt aproape nule, pentru că şi dacă trecem mai departe, mai sunt două jocuri de baraj.

Aş fi vrut să văd o echipă din care să ştim cu toţii şapte-opt jucători la fiecare meci. Mirel schimbă foarte des, asta e politica lui, care din păcate nu a dat rezultate”, a declarat Helmuth Duckadam.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăpreliminarii mondialhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare