Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Heung-Min Son a ieşit rănit dintr-o dispută în naţionala Coreei de Sud! Jucătorii s-au certat în timpul unei cine, în timpul Cupei Asiei

Heung-Min Son a ieşit rănit dintr-o dispută în naţionala Coreei de Sud! Jucătorii s-au certat în timpul unei cine, în timpul Cupei Asiei
Comentarii

Căpitanul echipei Tottenham Hotspur şi al naţionalei Coreei de Sud, Son Heung-min, s-a rănit la un deget în timpul unei dispute cu colegii de echipă, înainte de eliminarea ţării sale de la Cupa Asiei, relatează Reuters.

Son s-a rănit la deget în timpul unei dispute cu colegii de la naţionala Coreei de Sud

Jucătorii s-au certat în timpul unei cine în echipă înainte de înfrângerea cu scorul de 2-0 din semifinala cu Iordania, săptămâna trecută, rezultat care a prelungit aşteptarea de 64 de ani pentru un nou titlu în Cupa Asiei.

"S-a întâmplat când unii jucători tineri au mers să joace tenis de masă, iar Son Heung-min şi alţi jucători mai în vârstă şi-au arătat nemulţumirea", a declarat miercuri un oficial al Federaţiei Sud-Coreene de Fotbal pentru agenţia de presă Yonhap. "Jucătorii au avut o dispută, iar Son s-a rănit la deget."

După revenirea de la turneul din Qatar, Son a intrat pe teren la meciul din Premier League jucat sâmbătă de Tottenham împotriva echipei Brighton & Hove Albion, având degetul arătător şi mijlociu drept bandajate împreună.

Jucătorul de 31 de ani a ajutat-o pe Spurs să obţină o victorie cu 2-1 cu o pasă de gol în minutul 90+6 pentru marcatorul Brennan Johnson.

Afla mai multe despre: heung-min sonheung-min son coreea de sudheung-min son tottenham 

viewscnt
Articole similare