Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hotelul din Manchester care şi-a pierdut cel mai bun client! De Cartea Recordurilor: Cât a plătit United pentru cazarea lui Mourinho în 895 de zile

Hotelul din Manchester care şi-a pierdut cel mai bun client! De Cartea Recordurilor: Cât a plătit United pentru cazarea lui Mourinho în 895 de zilegalerie foto

Premier League

Comentarii

Jose Moruinho a fost demis de Manchester United după cel mai slab start de sezon din ultimii 28 de ani, iar portughezul va încasa despăgubiri de 25 de milioane de euro, în condiţiile în care mai avea contract cu "diavolii" până în ianuarie 2020.

Portughezul a câştigat trei trofee la United, însă actualul sezon a fost unul de coşmar pentru "diavoli". După 17 etape, Man United e pe locul 6 în clasament, la 19 puncte în spatele liderului Liverpool. În plus, "diavolii" au încasat deja 29 de goluri, cu unul mai mult decât primiseră în cele 38 de etape ale sezonului trecut.

Englezii se amuză pe seama faptului că, odată cu plecarea de pe Old Trafford, Mourinho va părăsi şi apartamentul închiriat de club într-un hotel de lux din Manchester. Portughezul nu a dorit să-şi cumpere o casă în oraş, iar clubul l-a cazat timp de 895 de zile la Hotelul Lowry (foto jos) din Manchester.

Nota de plată? 537.000 de lire sterline, adică 600 de lire sterline pentru fiecare zi petrecută la hotelul respectiv. Asta fără să fie calculată eventuala consumaţie făcută de Mourinho.


Afla mai multe despre: hotelmourinhonota de platataxe 

viewscnt
Articole similare