Experiențe împreună.
You are here:

I-a bătut, dar le ţine pumnii în Europa. Radunovic, eroul Astrei: ”Succes CFR!”

I-a bătut, dar le ţine pumnii în Europa. Radunovic, eroul Astrei: ”Succes CFR!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa CFR Cluj, în etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminaţi, antrenorul Dan Petrescu, fundaşul Camora şi portarul Vâtcă.

Risto Radunovic a marcat două goluri pentru giurgiuveni, ambele din penalty. Internaţionalul muntenegrean a fost declarat de altfel jucătorul meciului: ”Noi suntem foarte fericiţi pentru aceste trei puncte, e foarte importantă victoria pentru noi. Ştiam că adversarul e foarte puternic, trebuia să ţinem aşa, să continuăm şi să începem o serie de victorii după pauza de naţională” a spus Risto, la finalul partidei.

Dan Petrescu a protestat după cartonaşul galben primit de Pereira, în minutul 42. Se pare că tehnicianul l-a înjurat pe Colţescu, iar acesta i-a arătat cartonaşul roşu.

Camora a trântit în mod ostentativ o siclă de apă în momentul în care Colţescu i-a arătat cartonaşul galben antrenorului secund al clujenilor Valeriu Bordeanu, în minutul 58. Pentru acest gest, centralul i-a arătat fundaşului al doilea galben şi l-a eliminat.

Vâtcă a prins o minge centrată de Tamaş, apoi i-a dat o palmă lui Radunovici. Colţescu l-a eliminat direct pe portarul clujenilor, care a fost înlocuit de Adrian Rus. Atacantul Lacina Traore, aflat la primul meci pentru CFR Cluj, de la revenire, a părăsit terenul.În ciuda incidentelor de pe durata partidei, Radunovic a fost fair play la finalul partidei: ”Eu vreau să le zic baftă multă celor de la CFR şi felicitări pentru rezultatul bun din Europa şi baftă multă în continuare în Ligă”

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe