Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a bătut, dar le ţine pumnii în Europa. Radunovic, eroul Astrei: ”Succes CFR!”

I-a bătut, dar le ţine pumnii în Europa. Radunovic, eroul Astrei: ”Succes CFR!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa CFR Cluj, în etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminaţi, antrenorul Dan Petrescu, fundaşul Camora şi portarul Vâtcă.

Risto Radunovic a marcat două goluri pentru giurgiuveni, ambele din penalty. Internaţionalul muntenegrean a fost declarat de altfel jucătorul meciului: ”Noi suntem foarte fericiţi pentru aceste trei puncte, e foarte importantă victoria pentru noi. Ştiam că adversarul e foarte puternic, trebuia să ţinem aşa, să continuăm şi să începem o serie de victorii după pauza de naţională” a spus Risto, la finalul partidei.

Dan Petrescu a protestat după cartonaşul galben primit de Pereira, în minutul 42. Se pare că tehnicianul l-a înjurat pe Colţescu, iar acesta i-a arătat cartonaşul roşu.

Camora a trântit în mod ostentativ o siclă de apă în momentul în care Colţescu i-a arătat cartonaşul galben antrenorului secund al clujenilor Valeriu Bordeanu, în minutul 58. Pentru acest gest, centralul i-a arătat fundaşului al doilea galben şi l-a eliminat.

Vâtcă a prins o minge centrată de Tamaş, apoi i-a dat o palmă lui Radunovici. Colţescu l-a eliminat direct pe portarul clujenilor, care a fost înlocuit de Adrian Rus. Atacantul Lacina Traore, aflat la primul meci pentru CFR Cluj, de la revenire, a părăsit terenul.În ciuda incidentelor de pe durata partidei, Radunovic a fost fair play la finalul partidei: ”Eu vreau să le zic baftă multă celor de la CFR şi felicitări pentru rezultatul bun din Europa şi baftă multă în continuare în Ligă”

Afla mai multe despre: radunovicastra 

viewscnt
Articole similare